Outfits

Favoritter

Et enkelt billede fra en efterårsdag. Iklædt mine favoritter – solbriller, en sølvtrøje, som er behagelig og fin på samme tid, min blå overgangsfrakke, mine sorte cropped bukser (nok det bedste køb, jeg nogensinde har gjort mig. Hold da op, hvor bliver de brugt flittigt!) mine gamle udtrådte sko og rummelig taske.

Green legs

Lige et par billeder fra en dag, hvor mine ben var grønne. (og tusind tak for jeres søde kommentarer på det sidste indlæg. De gør glad!)

I dag…

har været en god dag. Jeg startede med efterårets første løbetur, som gik overraskende hurtigt. Senere købte jeg nye løbesokker imod vabler (lige de to punkter burde være byttet rundt – av for vabelgalore!), og så satte jeg mig op på Lynfabrikken, hvor jeg fik skrevet en del på specialet. Jonas kom forbi til slut, jeg drak en kop chokolade, og så cyklede jeg ned efter krydderurter, og Jonas købte liljer til mig. Vi lavede min livret til aftensmad (vietnamesisk), drak Singha beers, og nu er der banana granola i ovnen (efter denne opskrift), imens fodbolden kører i fjernsynet, og jeg kan være lidt ligeglad med hvem der vinder, fordi jeg kan holde med begge hold. Polski, polski!

One year ago: July 2012

Girly

Sådan så jeg ud i lørdags. Håret var sat i nærmest den eneste frisure, jeg selv kan finde ud af at lave. Tasken er i øvrigt ny – et genbrugsfund fra forleden. Det slørede lyserøde i hjørnerne af nogle af billederne er Jonas’ finger.

Wedding

Jonas hapsede lige et enkelt billede af mig til Ericas bryllup (eller faktisk tog han fire, men de er fuldstændig identiske, så vi nøjes med et her). Jeg havde et udsalgskøb fra COS på, tilsat glattet hår, hvide negle, matchende læder clutch og pinke læber.

Heat

Varmen er over os – og det er skønt! Her er nogle billeder af, hvad jeg havde på, da vi rejste rundt i Vietnam sidste år. Jeg hopper i nogenlunde det samme nu, hvor varmen den trykker her i Danmark.

My bicycle

Juhu! Min gamle cykel fra ’73 er blevet fikset, og nu kan man igen se mig komme cyklende på det orange lyn.

Always palm trees

Hva’ dælen? Er det høje sko, jeg har på der? Ja, det er det. (og en ny jakke – uh!)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...