Mens det stadig hed sommer, var jeg inviteret til barnedåbsfest. Det var virkelig en af sommerens højdepunkter, for det var den hyggeligste fest, jeg længe har været til.  Festen var arrangeret som et sammenskudsgilde, hvor alle skulle tage en ret med, og det resulterede i det overdådige bord på billedet. Dette var med til at gøre stemningen stille, rolig, hyggelig og uformel. Derudover var vi i de smukkeste omgivelser, da festen var i et sommerhus, der lå lige ned til havet, og der blev sunget “i Danmark er jeg født” og “Livet er en morgengave”, og sangene var valgt da Tut blev født om morgenen. Meget livsbekræftende. Hovedpersonen, ja hun boblede det meste af dagen. Jeg håber, at forældrene havde mindst en ligeså god dag, som gæsterne og lille Tut havde.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments on “AT FEJRE ET NYT LIV”

 1. da jeg læse din overskrift på min blogger læseliste, hoppede mit hjerte over, og jeg tænkte “en til som er gravid”… Er vist ved at være vant til at mange omkring mig er “babymaskiner” (og ikke et ondt ord om det), så jeg ser åbenbart gravide over alt 😉

  MUMS for et mad bord!!

 2. Malou: Haha, kender meget godt til det der med at der er babyer eller store maver overalt. Men jeg kan garantere dig for at min mave forbliver babyfri i en del tid endnu 🙂

 3. Så hyggelige bilder! Jeg liker Danmark så godt!
  Paraply bildene jeg tok er fra en cafe i Hanoi nord i Vietnam. Husker ikke navnet på cafeen akkurat nå men det kan jeg finne ut av 🙂

  Hvor i Vietnam skal du reise?

  • Tak skal du have 🙂 Danmark har nu sine sider 😉 Jeg har ikke været, så det har jeg til gode, men har veninde som bor i Trondheim, så håber på snart at kunne komme dertil.
   Jeg er SÅ vild med dine paraply billeder – og fik helt rejsekriller i maven. Mht. min rejse til Vietnam så er den stadig på sketchbordet – men planen indtil videre er at rejse rundt i Vietnam 3 – 4 uger. Vi vil flyve til Hanoi og så rejse sydpå. Men det er først om laaang tid – engang til foråret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *