Så er festugen ovre. Det er egentlig ikke noget jeg plejer at dyrke, og i år var heller ingen undtagelse. For mange for fulde teenagere og for meget country og balle i fadølsteltet. Selvom tiltaget med Rebeltown (på Bispetorv) og Fairbars scene ved Klostertorv virkede som nogle gode tiltag. På grund af regnen fik jeg ikke hørt ret mange koncerter, og den dag, hvor det stod tørt endte det med, at Jonas og jeg gik frem og tilbage fra lydprøve til lydprøve. Derfor smuttede vi ned på Skolegade og fik nogle øl på Pind’s cafe. Stille og roligt og ikke så meget lir.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments on “PARTY I PROVINSEN”

  1. Trine Lykke: Det kunne også have været rigtig hyggeligt, men vejret var virkelig imod os, så det blev somregel for koldt og for vådt. Men godt at billederne virker hyggelige 🙂

    Louisa: At festugen skulle blive en kulturuge kan jeg som sådan ikke se noget galt i. Hvis bare de vidste, hvad det er de vil. Og det er ikke fordi Aarhus Kommune skal vælge mellem enten fest eller kultur. Det kan sagtens kombineres. For mit vedkommende savner jeg (endnu) et (indendørs) spillested/ scene, hvor en masse Aarhus baserede bands kunne komme og spille (Selvom Fairbars scene ved Klostertorv dog var et godt tiltag, som gerne må blive en genganger). For mig handler det om at åbne byen, således festugen ikke kun foregår omkring storetorv og bispetorv.

    Desuden synes jeg, de skulle droppe temaet, som mere hæmmer end gavner.
    Yderligere kunne det være fedt, hvis gallerierne, de små spillesteder m.m også deltog med nogle arrangementer.

    Der måtte også gerne være noget (mere) ved mølleparken – dog var jeg vil med det freaky teater som var dernede, hvis nogen så det?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *