Jeg er i chok! I dag mens jeg ventede på grønt på min cykel, kom der en tilsyneladende smart, ung, hipster fyr cyklende forbi mig i fuld fart. Alt var i orden sådan hipsterwize – fjällræven rygsæk, nike spetzia sko i bordeaux (den nye “IT” farve, skulle det være gået nogens næse forbi, hvilket jeg tvivler på), fin, retro cykel, hyggelig og sej strik sweater, hørebøffer fra Urban Ears i smart gul farve. Men da jeg så bagsiden af den unge fyr, som han der fløj forbi mig, stivnede mit blod til is. For hans lange nakkehår vinkede til mig, mens jeg stod måbende tilbage. Han havde mullet – bundesligahår – hockeyfrits – (u)kært barn har mange navne. WTF?! Skal det nu til at være smart?

 

Serious in the front – party in the back – nej vel?

Den eneste, der kan tillade sig at rende rundt med sådan en frits er String Emil – det er kun ham, der truly kan bære det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments on “WTF?! MULLET?”

    • Grine?! Det er overhovedet ikke noget at grine af. Jeg døde en lille smule indvendigt, da jeg så det. Men off the record – er glad for at kunne bringe latteren og smilet frem hjemme hos jer 🙂

  1. Malou: Tak skal du have 🙂 Det var en rigtig dejlig kommentar at få. At det så er på baggrund af noget frygteligt (læs: Mullets i gademiljøet) er en helt anden sag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *