Inde på The Vintage Hausfrau’s blog har der kørt en lille A-Z leg, som jeg nu lidt sent hopper med på. Synes egentlig det kan være meget hyggeligt at udfylde randomfacts – på den der venindebogsagtige måde. Så her kommer der en A-Z om mig. Jeg håber, I er med på legen, så jeg kan lære jer lidt at kende – så når I har udfyldt den, kan I smide et link i kommentarfeltet, og så kigger jeg forbi 🙂
A. Age: 24.
B. Bed size: 140×200
C. Chore that you hate: at tømme håndvaskeristen for det der ulækre slam.
D. Dogs: Nej, tak, så hellere kat.
E. Essential start to your day: Først børste tænder, så i bad, derefter P1 i radioen, havregrød med æble og kanel eller youghurt med müsli.
F. Favorite color: Rød, guld og på det seneste mint sammen med gul.
G. Gold or Silver: Begge dele – jeg kan lide alt, der skinner.
H. Height: 174 cm.
I. Instruments you play(ed): Min bror lærte mig engang nogle akkorder på guitar, men da jeg nåede til F, som er en barré, gav jeg op.
J. Job title: Studerende, men lige nu i en fem måneders praktikstilling, som kommunikationsmedarbejder. Derudover har jeg et studiejob, hvor titlen faktisk er demopilot.
K. Kids: Ikke endnu, men jeg har to nevøer.
L. Live: Århus.
M. Mother’s name: Margareth
N. Nicknames: Chelle, Chell’, Trunten,
O. Overnight hospital stays: Da jeg var spæd, skulle jeg i fuld narkose for at lægerne kunne tage et røntgenfotografi af mig. Men de gav mig åbenbart lige rigeligt, for jeg sov uafbrudt i to døgn (siger min mor).
P. Pet peeves: Betyder små irritationer. Det, der irriterer mig, er, når voksne mennesker opfører sig barnligt og småligt.
Q. Quote from a movie: Simba, du har glemt mig…
R. Right or left handed: Højrehåndet
S. Siblings: Jeg er den yngste ud af tre. Jeg har en storebror på 31 og en søster på 29.
T. Time you wake up: I hverdagene siger vækkeuret 6.45 (snoozer dog tit til kl. 7.00). I weekenden sover jeg så længe, som jeg kan. (dvs. kl. 9.00 som det A-menneske, jeg er.)
U. Underwear: Ja.
V. Vegetable you hate: Jeg har faktisk ikke noget imod blegselleri, som alle andre åbenbart. Jeg har dog lidt et problem med dampet broccoli.
W. What makes you run late: Blogland! (og det er lidt for tit).
X. X-Rays you’ve had: Hele kroppen på én gang, hænder, tænder og kranie.
Y. Yummy food that you make: Thai Beef Salad + marokanske frikkadeller er blandt hofretterne. Jeg laver desuden en ret vild brunsviger.
Z. Zoo animal: Dem alle sammen. Jeg er vild med de fleste eksotiske dyr.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment on “A-Z”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *