Forleden deltog jeg i en cupcake workshop sammen med Jonas’ mor og lillesøster, hvor vi klattede med fondant og frosting. Det foregik på Julias fine, fine Cupcake Fabrik, hvor der var hyggeligt indrettet i fin retrostil, og hvor der spillede fin musik fra transistorradioen. Hermed et par snapsshots fra den hyggelige aften. (Billederne er ikke de allerbedste – jeg gik mere op i at pynte cupcakes end at få taget billeder).

Cupcake Fabrikken er beliggende på Chr. Wærumsgade.

Fem nøgne cupcakes er linet op og klar til pyntning. I skålene er der krymmel, i dåserne udstikkere, på bordet ligger der fondant, og der var også flere slags frosting.

Den lille duster med maizena, som viste sig at være meget handy, når fondaten klistrede for meget.

Fint, lille korsstingsbroderi.

Mie og Lone (til højre) pynter.

Krymmel.

Mine fem mesterværker. I like it simple. Min sidemand gik amok og lavede 3D figurer og andet lir. Jeg er mere til frosting og krymmel.

Og sådan blev de præsenteret derhjemme til aftenkaffen. (og ja, der er allerede én, der er blevet spist). Især det spiselige glimmer er jeg meget faschineret af. Så fint – og dejligt nemt at bruge.


 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments on “CUPCAKE WORKSHOP”

 1. Får man gode opskrifter med på frosting?? Synes satme det er svært at lave en lækker en der både er pæn og smager godt..

  Thumbs up for din fine swirl i rød – den er smuk 🙂

 2. Nej, man får ingen opskrifter. Men jeg tror, at Julia snart udgiver en bog med opskrifter.

  Mht. frosting, så var disse “almindelige” med vaniliesmag (evt. + pastafarve) eller chokolade/cacaco og bestod mest af smør og flormelis.

  Personligt er jeg nu også glad for dem med smørost som philidelphia, da de så er mere syrlige. Men jeg ved ikke om de er egnet til at lave swirls med?

  Tror bare man skal prøve sig frem med forskellige opskrifter – en dag må det da lykkedes at få kombineret superb smag med fint udseende 🙂 Ellers kan man jo lave de mere rustikke, hvor det smøres på med en kniv – hvis man pynter med krymmel eller glimmer, bliver de nu også ret pæne.

  og tak for rosen! Er meget stolt af mine mesterværker, hehe 🙂 (kan fortælle at swirlen er lavet med en tylle, der hed M1)

 3. Maja: Man kan komme på cupcake workshop i Århus. Det koster 250 kr. og varer to timer. Du kan se mere her: http://cupcakefabrikken.blogspot.com/

  Louise: Det var også rigtig hyggeligt – og der var ENORME mængder af pynt. Som skrevet var jeg vild med glimmeret 🙂

  Guapizimo: det var rigtig hyggeligt 🙂 og ja, vi er vist mest til mad, man rent faktisk kan spise 😉 Keep it simple.

  Julia: Det var så lidt 🙂 Vi hyggede os meget, og jeg håber det kommer til at gå godt med fabrikken. tak fordi du kiggede ind 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *