Hermed lidt beviser på, at jeg stadig er her.

1) Fin, lille stencil fundet ved Volden. 2) Øl og snacks på café Englen med Mia. 3) Lidt Berlin stemning – igen fundet ved Volden i Latinerkvarteret. 4) Is fra suppestegogis med Jonas (mint + Ferrero Rocher = fantastisk kombi!). 5) Smukke efterårsblade i Mølleparken. 6) Kaffe på Sigfred’s – jeg er vild med kombinationen af bogbutik og café. Deres kanelscones kan iøvrigt varmt anbefales.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments on “I’M STILL HERE”

  1. alt fra sigfreds kan vist anbefales. det var mit favoritsted, da jeg boede i aarhus. og de tog sig kærligt af mig med byens bedste kaffe og yndlings hjemmebagte boller. for slet ikke at tale om deres brownie. mmh.

    • Malou og Lou: Tak skal I have 🙂
      Linda: Hvor hyggeligt med et “stamsted”. Jeg skal KLART prøve deres brownie. mmmh!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *