Så skete det. Jeg er blevet en del af Apple-sekten. Eftersom jeg har skrevet op til flere opgaver (og krafttigt regner med at skrive speciale) om smartphones’ virkning på vores samfund og kultur, var det vist på tide, jeg selv fik mig én. Et godt tilbud på Telmore og 1-2-3 så blev denne baby bestilt hjem – og jeg er allerede hooked. Diverse applikationer som Instagram, wikipedia, DSB, rejseplan, bloglovin’ og – gudhjælpemig – iflashlight – er blevet installeret. Er der nogle app’s I vil anbefale?

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments on “WHERE HAVE YOU BEEN ALL MY LIFE?”

 1. Trill – det ved jeg godt. Og jeg ved godt, at de også kan lave udemærkede smartphones – Nokia har fx. lige lanceret N9’eren, som ser ret lækker ud, og som jeg tror, bliver en salgssucces. Men eftersom jeg har en mac computer, så blev det nu en iPhone – så kan de snakke sammen uden problemer 🙂 Og så er det indtil videre den smartphone på markedet som er mest tøselækker, hæhæ 🙂

 2. Velkommen i sekten og tillykke med din nye baby 😉

  Jeg er svært glad for HeyTell, Camera+, Endomondo, eTilbudsavis, Blogpress, Siege Hero og Picframe.

  Du må komme med dit Instagram brugernavn 🙂

 3. Malou: Tak – jeg er også meget glad for den lille ny.

  Jeg regner med at lave et “medieindlæg” her én af dagene, hvor jeg skriver om min twitter, spotify, pinterest account og så videre. og nu også Instagram 🙂

 4. Congrats.. I min verden er the “iPhin” altså the one and only.. Hehe! Zombierace er skægt, men også lidt kedeligt.. Hit it! 🙂

  Once you go “mac”, you never go back!

 5. Christian: Jeg varallerede mac bruger, da min bærbbar er af det mærke. Så ja – once you go mac.. 😉

  IPhin lyder skørt – tjekker det ud med det samme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *