Forleden kom Jonas og jeg forbi Il Mercatino på Mejlgade, hvor vi valgte at købe vores frokost. Il Mercatino er en italiensk kombineret butik og take-away, som laver de mest himmelske sandwich, focaccia og pizza. Servicen er i top, butikken er dejlig rustik og faktisk lidt rodet, hvilket gør den dejlig afslappet. Maden er enkel, veltilberedt af de bedste råvarer og enormt indbydende, og jeg kan på det varmeste anbefale stedet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments on “EN BID AF ITALIEN”

 1. jeg elskede også deres sandwich indtil jeg tog en af dem i at stå og ryge bag disken, lige som jeg trådte ind ad døren, han blev meget flov. Har bare ikke rigtig haft lyst til deres sandwich siden:-)

  • Pernille: eeeeew! :S Jeg håber, de er blevet mere skrappe i deres rygepolitik, siden du var der.

   Joanna: Tak skal du have 🙂 Jeg kigger forbi med det samme.

 2. Det er nemlig et godt sted! Iøvrigt må man gerne sidde og spise deres samdwich hos “altura” i Graven uden at skulle købe noget der. Fik tippet af en bekendt for noget tid siden, og ved ikke, om det gælder længere. Men mon ikke?

 3. Malene: Hehe, jeg grinte også af Nix Pillos.

  Ohhhappy: Uh, tak for tippet! Det vidste jeg faktisk slet ikke, og Il Mercantino mangler lidt et sted, hvor man kan spise deres alt for lækre sandwiches. Jonas og jeg endte med at finde en trappe i en tilfældig baggård.

  Karen Sofie: Sikke en lækker guilty pleasure! Det må have været lækkert at bo så tæt på!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *