En dag i efterårsferien (eller for mig var det bare en ganske almindelig uge 42) mødtes jeg med Louise efter arbejde til en kop kaffe på Café Drudenfuss. Det er en økologisk café beliggende i Latinerkvarteret, som er noget så hyggelig. Stemningen er altid varm, og det var dejligt at mødes for lige at catche up. (Især fordi pigebarnet flytter til KBH om ikke så længe – dumme tøs, bliv her!).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments on “DRUDENFUSS”

 1. Hej Michelle,

  Jeg har lige fundet din blog via blog-land.dk. Hvor er her skønt, jeg glæder mig til at følge med 🙂
  Kram Mejse (Jespers kæreste)

 2. Fin blog du har! Har lige set den lidt igennem. Så du havde været i Berlin. Hvad har du lavet der? Og hvor længe boede du der?

 3. Mejse: Tak skal du have 🙂 Jeg læser allerede med hos dig, så jeg har fulgt lidt med i dit og Jespers liv. Håber I har det godt i Viborg 🙂

  Mona: Det ER nemlig én af byens bedste caféer. Jeg tænker bare, det skal udtales, som det staves – giver det mening? 😉 Sådan lige ud af landevejen, hehe.

  Marie: Tak skal du have 🙂 Jeg boede i Berlin i 5 måneder, da jeg tog et semester på Technische Universität og Universität der Kunste. Jeg læser medievidenskab her i Aarhus, og der har man mulighed for at tage fag i udlandet. Spørg endelig, hvis der er mere du vil vide 🙂

 4. Fedt fedt! Jeg har selv lige boet et år i Berlin, og vil benytte enhver lejlighed til at bo der. Vil gerne vide om du boede i WG? Og hvordan du fandt et sted at bo?? For jeg fik det arrangeret i gennem en organisation.

 5. Åh, Berlin er en dejlig by, ikke? 🙂 Kan godt forstå du gerne vil tilbage. Jeg boede sammen med min veninde, som også skulle på udveksling. Vi fandt en lejlighed sammen igennem wg-gesucht.de. Hvis man vil have et værelse i en WG så er der rigtigt mange gode at vælge i mellem. Pas dog på med scams – dem vrimler det nemlig også med; lejligheder, der er lidt for billige og lidt for gode til at være sande, hvor man skal lægge et beløb før man for lov til at se lejligheden osv.

  Men et værelse i en WG burde ikke være svær at finde 🙂
  Ellers så prøv på Facebook – find Berlingrupper og skriv, at du søger en WG.

 6. Sikke en skøn blog – dejlig læsning for en Århusianer på udveksling flere tusinde mil fra skønne Århus!

  Er der nogen måde man kan følge bloggen på blogspot?

  • Laura: Tak skal du have 🙂 Mit blogspot link er ovre til højre (den chikke dame 😉 ) Og hyggeligt at du vil læse med! Jeg har også en ting med blogs fra Århus, selvom jeg dog er i byen pt. Tilgengæld er det nu også hyggeligt at læse blogs, der foregår mere eksotiske steder.

 7. Jeg følger via Blogspot.. Laura du skal bare kopiere Michelle’s “hjemmeside”, så kan du sætte den ind manuelt til højre for din blogroll på blogger.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *