Cupcakes på arbejde.

Til fødselsdags hos Sofie, som diskede op med Sønderjysk kaffebord.

Boy.

Twinkle, twinkle!

Aarhus Teater. Store Sal. Vi var inde og se Hamlet, som var eminent. (ser man bort fra lidt for megen falde på halen komik)

Gaver til Stine, som fyldte 25 år.

Hermed lidt detaljer fra en travl uge 42. Den har bestået af to fødselsdage, masser af kage, et besøg på Aros, en tur ind og se Hamlet (som iøvrigt var en rigtig god opsætning – kan klart anbefales!), og en omgang leg med glimmerneglelak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 comments on “DETAILS”

 1. Det ligner godt nok en dejlig uge :).

  Og tak for din kommentar på min blog. Vi har først lige meldt os ind i fødevarefællesskabet, så kan desværre ikke rigtig fortælle noget om vagterne endnu. Havde også Aarstidern før, men synes, det blev for dyrt i forhold til, vi aldrig fik spist det hele. Og så kan jeg godt li’, at tingene ved fødevarefællesskabet kommer fra “nærområdet”=mindre transport…

 2. Pernille: Kagewise har min uge bestemt ikke været dårlig, hehe!

  Tina: Tusind tak skal du have. Det er dejligt at høre fra én, hvis billeder er rigtigt gode.

  J’adore blog: Det har det også været. Selvom jeg ikke havde ferie, fik jeg lavet (og spist) en del.

  Malene: Vi var fire! 😀

  ohhhappy: Vi havde præcist de samme overvejelser omkring Aarstiderne. Der røg nemlig lidt ud i skraldespanden – det er ikke videre bæredygtigt. og så tiltaler det også mig, at det er dyrket lokalt.

 3. Uhh jeg har drømt og glimmer negle i et par uger – og så har du dem lige der 🙂 Tror jeg skal have fundet en neglelak med multifarvet glimmer i..

  TUSIND tillykke med din anbefaling på blog-land.dk, jeg klapper i mine små hænder for dig.. SÅDAN Michelle 🙂

 4. Malou: Tusind tak skal have – hvor er du sød 🙂
  Neglelakken er en mintfarvet neglelak fra Topshop, der var begyndt at skalle og da jeg så ikke gad at fjerne det, lagde jeg noget glimmer over. Den kan købes i føtex til omkring 20 kr. Mærket hed Wet ‘n Wild.

  Matias: Ja, sådan en chokoladebørge kunne jeg også godt klemme ned 😉 Og tak skal du have!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *