I weekenden trak Jonas og jeg stikket ud, pakkede taskerne med sweatere, uldsokker og bøger, og så kørte vi mod havet for at tilbringe et par langsomme dage i sommerhus med pejs.

Det er dejligt befriende at gå ved stranden og bare lade tankerne flyve.

Huen er fundet frem.

På stranden.

M+J

Flaskepost.

På vej hjem fra den lange gåtur ved havet kom vi forbi “Styret”- den lokale bodega, hvor vi fik varmen med et par kolde Thor.

og da vi kom hjem varmede vi os med varm kakao med flødeskum og rom. Lækkert!

Vi (læs: jeg) spiste oreos og læste magasiner.

Vi spillede Afrikas Stjerne, som vi fandt i sommerhuset. Oldschool.

Hygge ved pejsen.

Sådan en weekend, hvor man ikke har noget på programmet ud over masser af tid og afslapning, får man virkelig ladet batterierne op.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments on “OFFLINE AND UNPLUGGED”

 1. at sætte stikket i og lade batterierne op med en sommerhustur med gåture på stranden og dage foran pejsen er sjælepleje på allerhøjeste plan. jeg lavede næsten det samme som dig – bare i det midtjyske og uden sommerhus, men hos mine svigerforældre. det gør godt.

 2. Alle sammen: Det var en helt fantastisk tur. Jeg må indrømme, det er lang tid siden, jeg har slappet så meget af og bare nydt nuet. Det var ENORMT hyggeligt, og skønt med uendelig meget tid til hinanden 🙂

 3. Det er hygge, og hvor ser du sød ud Michelle!Der er intet bedre, end at trække stikket ud for nogle dage.
  Jeg tænkte på, hvis der er nogen jeg syntes er kreativ, er det dig.. Jeg mangler et nyt nav, til bloggen, har du nogle sjove århusianske idéer? 🙂

  Kram Lisette.

 4. Life of Lize: Hehe, ja, det er rimelig retro.
  Lisette: Tak for de søde ord. Især fordi jeg ikke ser mig selv som særlig kreativ – jeg kan hverken tråde en symaskine eller klippe lige i et stykke papir. Angående navn til blog, kan jeg kun komme med idegeneringsforslag: min blog har fået navn efter en af mine ynglingssange med David Bowie. Derudover handler min blog jo om pæne ting, og derfor tænkte jeg at det passede meget godt. Har du en ynglingssang? Hvad handler din blog om? Har du et ordsprog du holder af? Et filmcitat måske? Prøv at brainstorme og skriv alle forslag ned på papir. Det må også gerne være et navn, der er pænt rent visuelt.

  Anna: jeg har sendt dig en mail.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *