Forleden fik jeg en SMS fra Sofie om, at der var 50% udsalg på ezzence.dk, og vi blev helt vilde og blodige for at få nogle lækre skønhedsprodukter hjem. Jeg begrænsede mig (oh yes, my dear, jeg begrænsede mig big time!), og nu står følgende produkter på toilethylden. Nuxe håndcremen er den bedste jeg har prøvet med en svag og skøn duft. Bodyscrubben har jeg ikke prøvet endnu, men glæder mig til at få den brugt i badet. Det er et plus, at den er i tube, så man ikke skal stå og fedte med den. Ansigtsrensecremen fra Dr. Hauscka vender jeg altid tilbage til. Med dens malede mandelmel renser og rengør den mit ansigt blidt – jeg bruger den næsten hver morgen i morgenbadet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments on “ESSENTIELLE NØDVENDIGHEDER”

  1. Jeg fik også shoppet liiidt amok – ikke meget, men meget i betragtning af min økonomi 😉

    Det passede så godt med, at min ansigtscreme fra Nuxe var ved at være tom – den som passer til din håndcreme. Så der kom en af dem i kurven. Så købte jeg en ansigtsolie fra Nuxe også. Til sensitiv hud – lige mig, og specielt om vinteren. Hårprodukter fra MOD og Paul Mitchell og så lige en omgang hår elastikker – i gennemsigtig elastik. Man fik 8stk for omkring 35kr, så stod der at de ikke mister elasticiteten og ikke tager skade af f.eks. frostvejr. Håret slipper fra elastikken, så man trækker ikke alle sine hår ud.
    Jeg må sige de har sgu ret!! Det er det mest fantastisk elastik jeg har haft i mit hår. Det er dog ikke så god til knold – men hurra for en hestehale, som bare slet ikke flytter sig i løbet af dagen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *