I denne weekend drager jeg til Helsinki for at besøge min veninde Outi, som jeg mødte i Berlin. Kufferten er pakket med varme sweatere, praktiske sneaks og guld nederdel og høje støvletter for vi skal lidt af det hele: New Art Museum Kiasma, Valtteri loppemarked, Ice swimming og en tur i sauna. Derudover har jeg Sofi Oksanens “Renselse” og Erland Loe’s “Fakta om Finland” med i håndbagagen, så jeg kan komme i finsk stemning. Can’t wait! Mummi, Findlandia Vodka and Outi – here I come 🙂

Btw. Er jeg den eneste, som hader at pakke? Jeg kan simpelthen ikke finde ud af det. Det tager mig altid enormt lang tid, og jeg får aldrig det rigtige med. Sko der ikke passer med noget, trøjer, jeg ikke har lyst til at tage på, kjoler, som ikke passer til festen og så videre. Dog får jeg altid pakket ca. 10.000 par trusser.

Har I nogle pakketricks? Det er noget med noget Mix n’ Match og at beslutte sig for, at det man tager med, tager man på. Tror jeg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments on “VISITING OUTI”

  1. Rigtig god tur “arabiske prinsesse”! 🙂 Misundelsesværdigt må man sige, og selvom du siger at pakningen ikke er gået over al forventning, bliver det sgu nok en kæmpe oplevelse alligevel!
    HEP HEY!

  2. Haha jeg er ligeså ussel til at pakke.. Og kommer heller aldrig afsted med det rigtige!

    Håber du får glæde af min Erlend Loe bog og får en super tur. Glæder mig til at høre om Findland og go all in og bananas i mummi!!!

    Lou

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *