Endnu en omgang billedstorm med lidt af hvert.

1) Volden i Aarhus. 2) Butikspynt fra Cyroline – en butik i Flensborg. 3)Min Mummikrus-samling steg med 200% efter min tur til Helsinki (der var over 1/2 pris!) 4) Det smukke loft i Aarhus Teater. 5) Morgenmad på Café Drudenfuss med skønne veninder 6). Drudenfuss. 7) Endnu et loft – denne gang er det Øst for Paradis’. 8 ) Tømmermandsburger efter en julefrokost.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments on “”

  1. Jeg har været i Øst for Paradis 2 gange i denne uge til tyske filmadage og så 1 gang i teateret og se “Brødrene Løvehjerte”. Dejlige steder… Hvad har du været inde og se?
    Drudenfuss er også en af mine favoritter, god kaffe og venlige mennesker…

  2. god grund til at tage et smut til helsinki:) man bliver bare aldrig for gammel til mumi. jeg savner helt øst for paradis ved gensynet – de gamle sæder har givet mig mange gode filmoplevelser.

  3. Ohhhappy: Vi kommer vist de samme steder 😉 Jeg se Drive i biografen og teatret er faktisk et lidt gammelt billede, fra da jeg var inde og se Hamlet for noget tid siden. Jeg faldt bare over billedet, og synes det var fint, så det kom lige på.

    Linda: Man bliver helt sikkert ALDRIG for gammel til Mummi! Og man kan seriøst få ALT med Mummi i Helsinki – dynebetræk, badeforhæng, forklæde, nøgleringe, service, slik – you name it! Tricket er at undgå Arabia’s butikker, og så bare købe ind i deres (kæmpe store, i øvrigt) discount supermarkeder – der er tingene meget billigere.

    Øst for paradis er virkelig også et hyggeligt, hyggeligt sted! Men der må være noget tilsvarende i KBH?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *