KATRINE – med denne kommentar: “Om mig: læser til sygeplejerske og skal til februar et semester til Tromsø (Norge), hvor jeg forhåbentlig er så heldig at se Nordlys :)

Jeg har sendt dig en mail.

Tusind tak til alle jer der deltog – det var rigtig hyggeligt at læse alle jeres “tilfældige” kommentarer. Jeg kan konstatere, at der er en del morgenmennesker, der er glad for havregrød, der læser med. Og folk, der kan lide rugbrød og samba. Og nogen der IKKE kan lide chokoladeskildpadder. En der er filmfanatiker, og en der er vild med tysk julepynt. Der er et enkelt kattemenneske, og en juleelsker, der læser med. En enkelt, der piller sin clementin sirligt for derefter at tælle bådene. Og så er der én, der synes fyrene fra Joe and The Juice er nogle lækre studs. Så er der én med str. 37 i sko som er vild med rosenkål (what?!), og en anden der er bange for fugle.

Noget tilfældigt om mig: Jeg er vild med at tulle rundt i Jonas’ brugte t-shirts og mine fluffy hjemmefusser søndag morgen.

Og så vil jeg også gerne sige tak til den ros, der var blandt jeres kommentarer – det luner 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments on “OG VINDEREN ER…”

  1. Jaa, der kan du selv se – det er noget meget sjældent der er i mig der – at ELSKE rosenkål! Og det gør jeg altså virkelig 😉 I salat og tærter og bare som tilbehør (nogengange spiser jeg ikke andet til aftensmad end dem)..

  2. Du er et unikum 😉 Vil måske helst ikke være i samme lokale som dig, når rosenkål er det eneste på menuen, haha!
    Men burde måske prøve det – det er under alle omstændigheder super sundt… men vil hellere have klejner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *