Så er julen så småt ved at være ovre. Vi er kommet hjem igen til vores lille lejlighed i Århus efter nogle skønne dage hos vores familier. Nu sidder jeg (med en kæmpe forkølelse) i vores stue og spiser de sidste rester af juleslikket (kan jeg blive ved?!) og nyder mine julegaver. Jeg har blandt andet fået den fine glimmerneglelak fra OPI, en t-shirt med fint ugleprint, gode bøger og flere Mummikrus til samlingen. De andre billeder er snapshots fra juletræet hjemme fra mine forældre – vi er klart til more is more! Jeg håber, at I har haft en god jul, fået nogle gode gaver og er ved at være klar til at begynde på et nyt år.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments on “POST CHRISTMAS”

  1. J’adore: Tak 🙂
    Tina: Glædelig jul til dig også – og godt nytår. Håber vi snart ses!
    Lou: Den er ved at være på plads, min lille samling

  2. Fie: De er nemlig SÅ fine, de OPI neglelakker. Elsker alt hvad der skinner og glimtrer.
    Jeg kigger fluks forbi 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *