Michelle, hvor er du henne? Jamen, jeg sidder jo lige her – foran min computer. Dog munder mine anstrengelser foran skærmen ikke ud i blogindlæg til jer men (forhåbentligt!) ud i en organisationsteoretisk analyse. Kan vi ikke bare sige, at 2012 sådan for alvor begynder d. 25. januar?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments on “HULUBULU?”

  1. Lisette: Tak, I’ll need it 😛 Jeg synes, det er rigtig fint – rigtig meget Lisette – eftertænktsomt, åbent, sødt og friskt (lyder næsten som en parfumebeskrivelse, hehe, men hvis det nu var en parfume, så ville det ikke gøre mig noget at dufte sådan!). Det virker også som om du har fået bloggejsten tilbage? 🙂

  2. Tusind tusind tak, det reddede lige min dag! 😛 Jeg er så småt, ved at få glæden tilbage. Jeg tager en dag af gangen, og føler mig mere afslappet omkring det med at blogge 😀 Jeg overvejer bare at skifte over på wordpress, jeg kan ikke stå for de smileys 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *