Jeg har endelig fundet mig en kalender for 2012. Den er så fin og illustreret med fine palmetegninger af Carl Friedrich Phillip von Martius. Jeg tror, jeg blev draget af palmerne, fordi jeg glæder mig sådan til vores rejse til Vietnam (og måske andre kommende rejser!). Den er købt på udsalg inde på Taschens webshop og der var mange andre fine varitioner at vælge imellem. Da jeg alligvel var derinde købte jeg også Keel’s simple diary da jeg 1) har en ting for små fine notesbøger og 2) fordi jeg gerne vil skrive dagbog men 3) ikke får det gjort af forskellige årsager. Denne her gør det dog simpelt og nemt i og med, at der blot skal skrives én linie per dag samt sættes nogle krydser. Overfladisk? Det synes jeg egentlig ikke, men tilgengæld simpelt og overskueligt, og hvor fint er det ikke at opsummere ens dag med en rammende sætning? Dagbogen blev valgt i gul, og på det område er der virkelig sket en ændrig – jeg plejede aldrig at kunne lide gul, men efterhånden begynder jeg at blive draget af farven. What is happening to me?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments on “CALENDER AND DIARY”

  1. Hvor er de fine! Jeg kiggede lige på kalenderne på webshoppen. Har desværre allerede købt en 2012 kalender, men hvis jeg husker det vil jeg have sådan en næste år 🙂

  2. Skide tak, altså! 🙂 Nu lokkede du mige lige ud i en pop-art-kalender, selv om jeg allerede har en kalender. Hmmm, men mon ikke, den første kalender egentlig også egner sig bedst som dagbog… Det tror jeg. fin idé med din dagbog, der samler hver dag i én enkelt sætning. Det synes jeg giver mange gode perspektiver og muligheder – også for livet som sådan. Jeg har selv skrevet dagbog, siden jeg var 9 år, så jeg kender alt til ‘metaltrætheden’, når der skal gøres status over dagene, ugerne og årene 🙂

    Min blog har forresten skiftet navn. Håber, du stadig kan finde den. Der er snart en pakke på vej til Aarhus 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *