Jeg var i København denne weekend  på grund af noget arbejde om søndagen. Derfor tog jeg afsted lørdag morgen, så jeg kunne nå at være sammen med Trine, min veninde fra gymnasiet, som jeg ikke havde set i laaaang tid, fordi hun har boet i New York for derefter at flytte til København. Nu kommer der igen til at gå laaang tid, for nu flytter jeg jo til Berlin i et semester. Men det var som i de gode gamle dage, nothing’s changed og vi hyggede rigtig meget – det var dejligt at få set hende igen. Vi hyggede blandt andet med cupcakes for Agnes – efter at have læst så ufatteligt meget om den, blev jeg altså nødt til at prøve den hypede lækkerbisken. Jeg valgte den cupcake, der hed cheesecake (den på billede nummer to), som bestod af blåbær og lækker, lækker cream cheese icing. De koster 30 kr, og jeg synes, det er virkelig dyrt for en lille kage, men må altså indrømme, at den smagte virkelig, virkelig godt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *