Jeg har før fortalt om en mine favoritgenbrugsbutikker, og her kommer en beskrivelse af endnu én – nemlig So Ein Ding beliggende på Nørre Allé 17. Her kan man gøre de fineste kup især hvis man leder efter en speciel kjole, vamsede sweatere, sko, støvler, tasker og smykker. Det er en privat forretning, så priserne er derefter, men tilgengæld får man altid den bedste betjening af Gitte, som ejer butikken. Man kan virkelig mærke, at hun brænder for sin lille Geschäft. Pt. har jeg kig på to kjoler derfra, så jeg tager nok snart derned igen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments on “SO EIN DING”

  1. Den må jeg hellere forbi! 😉 Jeg søger nemlig et par fine lædersko med snørre og en kjole til sommer. Jeg kan ikke vente på at lufte alle mine nederdele og kjoler! 😛

    Kram Lisette

  2. Lisette: Det skal du! Det er en rigtig “Aarhusbutik”, hvis du forstår, hvad jeg mener? 😉 Og du kan helt sikkert finde noget derinde.

    Nana: Jeg tror helt sikkert du kan finde en rygsæk. Ellers er der også en genbrug på rosenkrantzgade, hvor jeg VED du vil kunne finde sådan en lækker læder rygsæk.

  3. Camilla: Man kan nemlig gøre nogle helt fantastiske fund derinde. For mig er deres kjoleudvalg noget af det bedste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *