Jeg havde den bedste lørdag denne weekend. Den startede med at sove længe og vågne op med en smule tømmermænd efter en fed fredag med hyggelig veninde kom-sammen og derefter en vild bytur på Shen Mao.

Så det første vi gjorde var at trille ned på Suppestegogis for at spise morgenmad.

Og jeg havde taget et udsalgsfund på + fine smykker + fin OPI neglelak.

Jeg var lige inde og kigge på fine kjoler, da jeg MANGLER en fin festkjole til en stor fødselsdagsfest jeg holder.

Vi så lidt gadekrusseduller på vejen hjem. Ja, det er en abe.

Da vi kom hjem lavede Jonas en lækker omgang risotto med fisk til.

Og da det var spist tog vi ned på Café Vestergade og delte et stykke chokoladekage. Herefter var planen egentlig at tage hjem og se film, men på vejen kom vi forbi der, hvor Sofie og hendes kæreste Nicolai bor, og helt impulsivt ringede vi til dem, og spurgte om vi måtte kigge forbi. Så det endte med Rambo-film-sening hos dem. Hyggeligt. Man burde tage på uanmeldt besøg noget oftere.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments on “LAZY LØRDAG”

 1. Det kalder jeg en lørdag, efter mit hoved! 😀
  Jeg tilbragte min lørdag, med at shoppe i smilets by. Og kom godt rundt i latiner kvarteret. Derefter stod den på fødselsdag med god mad og gæt og grimasser 😉

  • Milana: Tak tak 🙂 Det var også en hyggelig, hyggelig lørdag.
   Jeg kan godt huske det, nu hvor jeg kiggede forbi indlægget – og åh, hvor er det en flot, flot støvle. Skulle man? 😉

 2. Sofie: det var MEGA hyggeligt. Glæder mig til at det er min tur til at blive taget med bukserne af 😉

  Lou: Det synes jeg bestemt vi skal! 🙂 Det er ved at være alt for lang tid siden.

  Lisette: Din lørdag lød også rigtig, rigtig hyggelig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *