I dag tittede jeg forbi kunstbloggen I Do Art og jeg blev så glad, da jeg så at kunsteren Ruth Crone Foster (hende der havde illustreret den plankat I kunne vinde i give-away’en i december) har lavet en illustration til mine veninde Trine Jørcks sang “It’s been awhile”. Efter at Ruth Crone havde hørt Trine spille til et Diesel-event, fik hun den opgave illustere en af Trines sange på kun én time. Om opgaven udtaler hun: “The feelings I got from the song was that it was a love song, regarding that it had been a while since love had visited in her life. I immidiatly thought of drought, soil which has gone a long time without seeing water, the desert, dead trees and a dried out animal carcus.

Jeg er bare så mega stolt på Trines vegne. For udover at hun endelig er begyndt at komme ud med hendes musik, så er hun et af de sødeste, ærligste (og pæneste!) mennesker, jeg kender.
Vil I ikke smutte ind på myspace og høre Jørck? Og vend gerne tilbage til mig og fortæl mig, hvad I synes!

I kan også besøge Trines Tumblr-blog her.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments on “IT’S BEEN AWHILE”

 1. Så har jeg haft tid til en lytter…

  Det er længe siden, jeg har været på Myspace (desværre), totalt smart med, at de nu åbner musikvinduet for sig selv, så man kan snuse videre imens man lytter… Og lyttede, det gjorde jeg sgu!! Det er VILDT godt.. Lige mig 🙂 Hun minder mig lidt om Marie Fisker – det er det største kompliment jeg kan komme med, da hun er all time favourite under det her tag..

  Og PS – hun er da GUDE smuk….

 2. Åh hvor er jeg bare vild med din blog og at der så høre dejligt musik med til gør den jo bare bedre.
  Super dejligt musik din veninde laver.

  Kan lige kvikke humøret op nu hvor januar er så mørk og trist.

  – Frederikke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *