I morgen kl. 0.745 sætter jeg mig i bussen mod Berlin, for her skal jeg bo og studere de næste 5 måneder. Jeg er spændt, og jeg glæder mig helt vildt, men jeg kommer selvfølgelig også til at savne min kæreste, familie og venner. Der bliver måske lidt stille her på bloggen, indtil jeg kommer på plads, men jeg håber I stadig vil følge mig, når jeg nu skal til at blogge fra Berlin.

Bis bald!

Billede fra just another wannabefromhell

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments on “DEPARTURE”

 1. Selvom vi ikke ses så tit kommer jeg nu til at savne dig her i Århus.. Men glæder mig bravt til at besøge dig i Berlin 🙂
  Håber du kommer godt og sikkert derned.

  Kh Lou (nu med “bangs”)

 2. Liebe süsse Michelle! Jeg ønsker dig en vanvittig godt tur:) Berlin er vidunderlig og har forår nu hvor vi kun har sne og is i fuglebadene. Sådan en pige som dig er skabt til at bo i kunstens- og eventyernes mekka! Måske får du tid til at ses når jeg lægger vejen forbi i slutningen af marts… Jeg kan ikke sige andet end det fryder mit lille kvindehjerte at vide at der ligger en underskøn oplevelse og venter på dig forenden af busturen i morgen:)
  Liebe Grösse von Ditte und des kleines Dichte

 3. Hej alle!
  Hvor er I søde 🙂 Turen gik godt herned til. Lige nu, inden studiet begynder, er her lidt stille og jeg savner Jonas en del. Men jeg glæder mig helt vildt til at kende Berlin “indefra” og vil også blogge – så følg med på bloggen for en masse fede berliner-tips 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *