En lidt uventet bonus ved min fest var alle de pæne og fine gaver, som jeg fik, og som jeg næsten synes var alt, alt for meget (men ikke mere, end at jeg glædeligt beholder dem alle sammen). Udover blomster, vin og gavekort til café-besøg, picnic og middag fik jeg blandt andet også gode CD’er, lækre produkter fra Origins, noget “spicy”-the 😉 , kogebog fra the Hummingbird Bakery, gavekort til COS, moleskin, mandler fra summersbird, øjencreme, (med beskeden om at det nu er på tide at bruge anti-rynkecreme :D) pænt armbånd, skrivebordslampe, det flotteste orange tørklæde og prinsesse-lir. Virkelig mange gange tak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments on “PRESENTS”

  1. topgavmild gavehøst! hvor lækkert & brugbart. jeg drømmer også om et gavekort til cos – men jeg sparer altså op til new york, uha.

  2. Ordentlig syg god gave høst! — Det er så sejt når folk virkelig gør noget ud af deres gaver! — Men jeg kan se du også gjorde ret meget ud af festen – Den ser nice ud 🙂

    • Ja, det er dejligt, og det luner, når folk gør noget ud af deres gaver. Det er meget betænksomt.
      Og ja, havde da gjort lidt ud af festen – det var dejligt at kunne låne lokaler fra HQ som er et dejligt sted, og så stod de med oprydningen, hehe. Det var i øvrigt en af de fester, der går over i historien for mit vedkommende. 🙂

  3. Åh det er så skønt at få gaver!
    Der er forresten endnu mere Berlin stemning på min blog nu. Jeg har lige oploadet billeder fra sidste weekend 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *