Jeg har længe villet tage nogle billeder af vores lejlighed, men har af diverse årsager ikke lige fået det gjort. Men her kommer nogle små nedslag fra vores lille lejlighed – der blev nemlig støvsuget i dag, haha, så synes at, hjemmet var pænt nok til at blive vist frem.

1) Nogle LP’er, som er malet over. Købt i Kunsthaus Tacheles i Berlin første gang jeg besøgte byen. De har fulgt mig gennem tiden, og jeg er meget glad for dem, fordi de minder mig om mit første møde med Berlin, og hvor vild jeg blev med byen. Samtidig minder de mig om, at sætte pris det skæve og ikke altid pæne, som Tacheles netop repræsenterer (til uindviede kan jeg fortælle, at Tacheles er et besat stormagasin på Oranienburger Str. i Berlin, hvor kunstnere er flyttet ind. Navnet stammer i øvrigt fra hebraisk og betyder “at tale sandt”.) Nu hænger de over en dør på en af de få lige og flade vægge, der er i lejligheden.

2) Vores hjemmebyggede bogreol, som i øvrigt er ved at være stopfyldt. og ja – det ER en citar. 3) Læsekrog. Lampen er et genbrugsfund.

4) Jonas’ musikinstrumenter og billeder. Da vi har skråvægge, må vi stille vores billeder langs væggen. Det lille “kamelbillede/pung” har jeg købt for en 10’er, og det er af læder.

5) Det marokanske sofabord er nok et af dyreste møbler i lejligheden, og jeg er SÅ glad for det. Puffen har min far købt til mig fra Spanien. Vores lille fjernsyn på 19″ står på en kasse Jonas’ forældre fandt på deres gård. Den sorte væg er noget af det flotteste ved lejligheden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 comments on “THE APARTMENT – DETAILS”

 1. Iiiiih, hvor bor i altså hyggeligt. Allerede skråvæggene emmer af hygge, og hvor er det skønt med så personlig og huleagtig en stil. Det minder mig lidt om mit gamle hummer i Aarhus, mens jeg læste fransk. Skøøønt marrokansk bord! Sådan et har jeg altid ønsket mig at kombinere med en af de fine, saribetrukne ottomaner fra Hay som supplement til vores gamle, hyggelige Chesterfield-arrangement! 🙂

 2. …og nu skulle der altså gerne snart komme lidt mere pynt til lejligheden til dig med posten :-). Har også fået rettet linket nu – tak for hjælpen! 😉

 3. Signe: Tak 🙂 Og med alle de bøger vi har + lejligheden er fuld af skråvægge, var der bare ingen bogreolløsninger (er det et ord?). Så det var en tur i Silvan med Jonas og svigerfar – det blev faktisk en OK billig løsning, og resultatet er jeg mere end tilfreds med.

  Katrine: Glæder mig til modtage poste 🙂 og dejligt du synes om vores indretning. Og det er meget huleagtigt, men heldigvis er er vores lejlighed samtidig dejlig lys, så den bliver aldrig indeklemt (på trods af alle de ting, jeg får slæbt op) Jeg er også meget glad for mit marokko-bord (som dog er købt i Randers, haha!). Jeg købte det for maaaange år siden og er SÅ glad for det.

  Milana: Tusind tak skal du have 🙂 Vi er også selv ret glade for den.

  Det kunne godt ske, jeg skulle få taget nogle flere billeder. Vi sover f.eks. på hems, og det kan man jo ikke se på de her billeder 😉

 4. så hyggeligt & hjemligt. ku’ vist bruge en hel dag eller mere i den der stol. den er tilpas numseformet & blød, ligner det:) og så ville jeg snuppe en god bog fra de bugnende, indbydende hylder.

 5. Tina: Det er bare med at komme igang med bogsamlingen så 🙂

  Linda: tak skal du have 🙂 Det er bare den bedste stol – så dejlig stor at man kan kravle og krybe helt sammen i den. og så skal du næsten se en af de andre læsekroge vi har i lejligheden. Vi har et stort vindue med puder og god udsigt over byen og Aros.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *