Nød jeg foråret i Volkspark Friedrichshain i Berlin, da Sofie og jeg netop var flyttet derned.

Jeg havde denim på fra top til tå.

Jeg spiste cupcakes fra Vanilla.

og falafel i Görlitzerpark.

og så shoppede jeg genbrug fra min favoritgenbrugsbutik – Kleidermarkt – Garage ved Ahornstr. tæt på Nollendorf plz.

Og så begyndte jeg sådan for alvor at slæbe mit kamera med alle steder og få knipset billedet og startet på min blog. Jeg kan slet ikke forstå, at det er et helt år siden, jeg flyttede til Berlin og startede på et specielt kapitel af mit liv. Kan tydeligt huske, hvor hårdt det var i starten – jeg savnede Jonas, min familie og venner,  jeg kunne ikke sproget, og der var så meget bureaukratisk tam tam, der skulle klares. Men så begyndte den intensive tyskundervisning, og jeg mødte Outi, Atacan, Hege og Stathoula blandt andet. Sofie og jeg blev bedre til at finde rundt, mine tyskkundskaber forbedrede sig helt vanvittigt, og foråret begyndte at vise små tegn på at komme.
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments on “ONE YEAR AGO…”

  1. Dejligt at læse at dine tyskkundskaber hurtigt forbedredes.. Jeg flytter nemlig selv til Tyskland for at studere til efteråret og jeg har ikke brugt mit tyske siden 2.g (5 år siden) og på uni har jeg pt undgået alt på tysk .. Det skal nok blive spændende, hehe 🙂

  2. Sofie: Og de skal genopleves til sommer!
    Sarah RJ: Jeg havde det på PRÆCIS samme måde som dig, så jeg vil næsten garantere dig, at du nok skal klare det 🙂
    Marie: Se så at komme afsted, hehe 🙂
    Karen Sofie: I know what you mean!
    Christina: Sådan er Berlin 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *