Lige nogle billeder fra en dag, hvor solen skinnede, og vinden blæste.Den stribede kjole er en gammel favorit fra H&M, som jeg var rigtig tæt på at smide til genbrug her forleden, indtil det slog mig: 1) Hvor glad jeg er for kjoler. 2) Hvor glad jeg er for striber. Godt den ikke røg ud.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments on “STRIBED DRESS, WINDY HAIR”

  1. Super fine billeder! Sjovt nok har jeg også den kjole hjemme i skabet. Tror da vist også jeg skal prøve at hoppe i den igen. Elsker jo striber 🙂

    Lou

  2. Lou: Så må du se at komme i den 😉
    Tina: ja, rimelig heldigt. Var ellers grebet af “smid ud stemning” her forleden, så den var faktisk endt i posen til genbrugsen. Godt jeg fiksede den op igen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *