Var ude at gå en tur i Volkspark Friedrichshain i eftermiddags – en dejlig tur i forårssolen. Det er også i denne park Sofie og jeg løber. Erantis og krokus er så småt kommet frem, og parken myldrer med mennesker. Til sommer bliver det rigtig dejligt at være her med en sixpack, et tæppe og gode venner.  Parken er et åndehul for indbyggerne, der bor omkring den, om vinteren kan man stå på skøjter på søen, drikke varm kakao, og om sommeren kan man holde picnic, spise is eller tage i friluftbiograf.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments on “FORÅR I VOLKSPARK FRIEDRICHSHAIN”

 1. Sad netop og kiggede efter parker i Berlin nær Mollstr. hvor jeg skal bo et par dage sidst i marts. Fandt dit indlæg og nød billederne. Jeg skal ha’ min hund med, men nu har jeg hørt rygter om at hunde ikke må medbringes i bl.a. denne park. Ved du noget om det? Jeg vil være glad hvis du har tid til at give mig et svar.
  Venlig hilsen fra Helle

  • Hej Helle,
   Det er også bare en rigtig dejlig park! 🙂 og generelt er Berlin en rigtig “hundevenlig” by. Jeg ser folk med hunde overalt – også i offentlige transportmidler. Det vrimler med hunde i Volkspark, så det burde ikke være noget problem for dig overhovedet. Mange har også hundene til at løbe løs rundt, så du kan også få leget lidt med din hund i parken 🙂 Du må sige til, hvis du har andre spørgsmål. Mollstrasse er ikke så langt væk fra, hvor jeg bor, så hvis du er til kaffe og kage (og hvem er ikke det!?) så tag inde på Hufelandsstrasse og gaderne omkring, der er SÅ hyggeligt med cafeer over det hele.
   Håber du kunne bruge svaret 🙂
   Mvh. Michelle

 2. Tak skal du ha’ for dit svar Michelle, det blev jeg glad for. Da vi er meget store kaffedrikkere vil jeg prøve at finde Hufelandsstrasse – så håber jeg bare at foråret rammer Berlin den 28.3. så vi kan sidde udenfor og nyde bønnerne. Så hvis du støder på et ældre ægtepar i området med en chihuahua der hedder Gunnar, så er det altså undertegnede og Co. Kan du ha’ det så godt.
  hilsen fra Helle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *