I onsdags mødtes jeg med Lou på Streets Coffee’s nyeste skud på stammen, nemlig deres forholdsvis nyåbnede kaffebar på Vestergade. Og hold da op, hvor er det bare en hyggelig lille biks. Selv fik jeg en lækker smoothie, og efter at dømme på Lou’s ansigtsudtryk, så var det en damn good coffee 😉 Vi sad der forholdsvis længe, og det strømmede til med kunder, som alle fik en god og personlig betjening. Solen strømmede ind af vinduerne, og det lille lokale er super hyggeligt – vi forelskede os begge i den flotte turkise, rå væg med en “Mokka-kanylen” lavet af Papfar og den åbne invitation til at lægge en plade på pladespilleren.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments on “STREET COFFEE @ VESTERGADE”

  1. j’adore: Tak 🙂 Jeg kigger da lige forbi.
    Ohhhappy: Jeg synes klart, du skal trille derned. Barnevognen kan snildt parkeres foran de store vinduer og man kan nemt bruge lang tid der 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *