Jeg lovede jo for at stykke tid siden, at skrive om, hvilke skønhedsprodukter jeg bruger. Jeg har delt det lidt op efter om det er til krop, ansigt eller hår ellers kunne det blive en stor mundfuld.

Inden jeg går i bad, tørbørster jeg kroppen med den runde børste. Det fjerner døde hudceller (mmm!), exfolier og får godt gang i blodomløbet. Jeg må sige, at det faktisk er virkelig effektivt i forhold til at gøre huden blød. Når jeg er i bad, bruger jeg en neutral bodywash som den fra Derma Eco – den er svanemærket, er udviklet i samarbejde med Astma og Allergi forbundet og bærer det franske Ecocert certifikat. Især mht. sæbe og bodylotion (bruger en fra Änglemark eller igen Derma Eco, som ikke er kommet med på billedet) går jeg op i, at det er så “rent” som muligt – fordi det er noget, der bliver brugt dagligt, og som kommer i kontakt med hele kroppen.

Af og til bruger jeg en body scrub – på nuværende tidspunkt er det enten “Gommage Corps Fondant” fra Nuxe, der kommer i brug eller “Incredible Spreadable” fra Origins, som er med ingefær. Den bliver efterfulgt “Ginger Souffle” som er en lækker, cremet og meget fugtgivende body lotion. Jeg kan i øvrigt også varmt anbefale Urtekrams fairtrade “Brown Suger Body Scrub”, som er virkelig god, idet den er grovkornet og derfor scrubber igennem, samtidig med at de forskellige olier fugtgiver. Jeg har dog brugt min op på nuværende tidspunkt.

I forhold til hele “økologisk vs. naturlig” debatten, så vil jeg henvise til Beauty Junkierne, som har beskrevet det hele meget godt og grundigt. Jeg er så heldig (7, 9, 13) ikke at døje med allergi, så derfor bruger jeg produkter med æteriske olier, mens jeg forsøger  at undgå parabener, men er på ingen måde hellig eller religiøs omkring det. På nuværende tidspunkt er det nemt at undgå parabener i mine skønhedsprodukter, hvor det tilgengæld er sværere i min make-up.

Hvad med jer? Hvad bruger I? Og hvordan placerer I jer i hele naturlig/øko-debatten?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment on “BEAUTY. WHAT I USE PART ONE: BODY”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *