Hermed del to om de skønhedsprodukter jeg bruger, hvor der her fokuseres på de produkter, jeg bruger i ansigtet. Del et kan læses her.

Jeg prøver generelt på ikke at bruge for meget, fordi jeg tænker, at huden kan blive “stresset” hvis man smører, skrubber og renser alt for meget. Min hud er lidt tør og derudover har den nogle få urenheder af slags øverst på kinderne. Men egentlig er min hud nok ret normal. (Vist nok? Har aldrig fået en proffesionel vurdering hos en kosmetolog).

Om aftenen bruger jeg Derma ECO’s Make-up-fjerner, inden jeg skal i seng (hvis jeg altså har haft make-up på).

Derudover bruger jeg næsten dagligt Dr. Hauscka’s rensecreme, som er baseret på mandelmel. Jeg bruger bare en ganske lille klat om morgenen, når jeg alligevel er i bad. Derefter bruger jeg Balm Balm’s “Rosehip Serum”, som jeg må sige, er et sandt vidundermiddel. Den fjerner alt, hvad der tørt, får urenheder til at synes mindre og giver glød. Når den er trængt ind, bruger jeg Dr. Hauscka’s kvæde ansigtscreme.

Hvis jeg skal gøre lidt mere, så bruger jeg Balm Balm’s Hibibiscus Exfoliating Face Mask, som renser og exfolier i dybden eller Origins’ Clear Improvement, som renser for urenheder. Jeg mangler lidt en ansigtsmaske, der giver fugt, så hvis I kan anbefale mig én, så er jeg lutter øre!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments on “BEAUTY. PRODUCTS I USE PART TWO: FACIAL”

 1. Origins Drink Up 10 minute mask kan helt sikkert anbefales som fugtmaske.
  Den giver rigtig god fugt, og kan med fordel bruges natten over for at give lidt ekstra.
  Hvis du har rigtig tør hud, findes der vist også en federe version (spørg evt. i Matas).

  Hvor køber du Balm Balm? På nettet? Eller findes der en lækker butik i Århus??

 2. Baysen: Åh ja, den bruger min søster faktisk også. Den vil jeg lige lure på så. Tak for tippet 🙂
  Faktisk så har jeg vundet Balm Balm serien via Charlotte Torpegaards blog. Men ellers så kan du få det via youheshe.com og jeg mener også, det er i Magasin og Naturskøn på Guldsmedegade her i Aarhus. Held og lykke med at finde det – jeg kan kun anbefale produkterne.

 3. God indlæg, overvejer at prøve Balm Balm’s “Rosehip Serum”, den lyder jo fantastisk.
  Jeg har ret så tør hud og har prøvet rigtig mange forskellige fugtgivende masker, men jeg synes ikke der er nogen som lever op til mine forventninger (heller ikke origins som jeg ellers er stor fan af).Men så opdagede jeg egyptian magic, jeg bruger den som dag og natcreme og har aldrig haft blødere hud. Den kan bruges som creme, som maske, i håret og til alverdens ting. Den ksoter 200 kr hvis du køber den i udlandet (tror jeg købte over beutybay), og den er så drøj i brug. Tror måske den ville være noget for dig, evt som natcreme et par gange om ugen… 🙂 – I hvert fald er den uden kemi og indeholder bare 7 forskellige indgredienser…

 4. Trine Lykke: Tak 🙂 Ja, jeg kan varmt anbefale “Rosehip Serum” – måske kan du få en tester inden du køber produktet? Det ville være træls, hvis den ikke levede op til dine forventninger.
  Og så vil jeg helt sikkert tjekke Egyptian Magic ud, den lyder umiddelbart som noget for mig 🙂 Tak for tippet!
  Baysen: Ja, nogle gange har man lov at være heldig 😉 Og så må du ud og lure.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *