Hermed del fire af min lille skønhedsføljeton.
Jeg bruger ikke sådan mega meget make-up, og jeg bruger stortset det samme til dagligt som til fest (og det er i øvrigt heller ikke alle dage, jeg bruger make-up.)

Efter at have brugt min ansigtscreme (som beskrevet her) bruger jeg Garniers “BB-creme”, som er pæn hud på tube (eller en farvet dagcreme om man vil). Den gør underværker – giver glød, og dækker “imperfections” som det hedder. Jeg bruger den ikke i hele ansigtet, men under øjnene og lidt ud. Normalt er min regel, at ting, der skal smøres på huden, gerne må være fri for parabener (og gerne andet lirumlarum), men det er denne lille fætter ikke. Ak. Men den er altså god og billig, så indtil jeg finder et bedre alternativ, så beholder jeg den.

Derefter bruger jeg YSL’s “Touche E’clat” highlighter – igen under øjnene og i øjenkrogen.

Afhængig af mit look bruger jeg eventuelt en flydende eyeliner – enten den fra Rimmel eller Maybeline, som er en tusch-eyeliner. Eller også skipper jeg dette punkt, hvis jeg er mere naturella.

Herefter masser af mascarra på både de øverste og nederste vipper. Maybelines “Colossal Volume Express” har for en stund afløst min favorit YSL’s “Volume Effect Faux Cils”, da den er et billigere alternativ, men også dejlig effektfuld.

Derudover bruger jeg enten Youngbloods mineral rouge eller trylle-rougen fra Clarins: Instant Blush Magic Colour, som vist nok er en limited edition, og jeg ved ikke, hvad jeg gør, når min bliver brugt op. Den er nemlig ret fantastisk – lækker cremet og giver på magisk vis helt perfekte æblekinder.

Og hvis jeg skal spice mit look op er det med læbestifter. Dem har jeg tilgengæld en del af: Fra Chanel, til Make-up store, YSL og Rimmel i alskens farver -fra pink, postkasserød til lyserød og orange.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments on “BEAUTY. PRODUCTS I USE PART FOUR: THE MAKE-UP”

  1. Det er svært med den farvede dagcreme eller foundation uden klam kemi… Jeg har som dig givet lidt op og bruger face and body foundation fra Mac.
    Havde håbet du gemte på en fantastisk mascara i den grønnere kategori, men det lader til at du heller ikke kan finde en som er rigtig god…

  2. Trine: Ak ja – groen make-up har vist lang vej igen. Jeg har dog lige set i COVER at Origins har lavet en BB cream – og Origins laver ogsaa parabenefrie produkter, (dog er det ikke alle deres produkter der er parabenefri) saa maaske den kunne vaere en mulighed?
    Og nej, har heller ikke fundet en groen mascarra endnu. Har proevet Dr. Hausckas, men den dryssede helt vildt og hvis jeg bare taenkte paa regn, saa floed den ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *