Her kommer beskrivelsen af, hvilke hårprodukter jeg bruger. Som jeg beskrev her, så er jeg lidt af en shampoo-snob 😉

Jeg bruger for tiden Aveda’s volume shampoo + balsam (har brugt den siden sommer, de er meget drøje i brug). Volume fordi mit hår er glat, som i mega glat (og fladt) Jeg plejer altid at skifte mellem mine shampoo-mærker, for jeg læste engang et sted, at det havde håret godt af. (Kan dog ikke se, hvordan håret skal tage decideret skade af at bruge den samme shampoo, men oh well 🙂 ) Jeg leder efter en god “grøn” hårkur, men indtil jeg finder den rette, bruger jeg Aussie’s “3 minute miracle” hårkur, som er købt billigt i York, England, og som også gør underværker for tørre hårspidser.

Jeg vasker mit hår hver tredie dag, lader det for det mest luftttørre, (medmindre jeg har pandehår, der skal jeg lige slå en hvirvel ned med hårtørren) og så bruger jeg ikke hårprodukter til hverdag. Mest fordi jeg er en hat til at sætte hår. Men især om sommeren er jeg vild med det skødesløse surferhår (til dels fordi det er så nemt at lave). Til dette bruger jeg Kevin Murphy’s “Hair.Resort”, som jeg krammer i halvtørt hår eller Bumble&Bumble’s ikoniske saltvandsspray.

Hvis jeg skal give håret fylde eller struktur bruger jeg Kevin Murhpy’s “Powder.Puff” hårpudder, som jeg putter i helt nede ved hårrødderne for at give så meget fylde som muligt.

Jeg ejer ikke en hårlak, for jeg har ikke fundet en, jeg virkelig kan lide. Den må ikke lugte “lakket”, gøre håret stift, men skal samtidig holde på frisuren. Og igen, så ville det være et plus, hvis den var øko. Kan I anbefale mig en god hårlak?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment on “BEAUTY. PRODUCTS I USE PART THREE: HAIR”

  1. Uhh gotta love Kevin Murphy 😉 Kan også anbefale deres hårkur “Born.Again”. Synes at ID-Hair har lavet en ny helt fantastisk hårlak, som netop ikke stiver vildt men giver kontrol og godt hold, så håret stadig ser “livligt” ud – den er stadig ret ny, men den hedder “elements – lock-it”. Mit hår er også meget(!)glat og fint, og er blevet SÅ forelsket i Matas’s tør-shampoo. Den er billig og ikke sædvanligvis nogle produkter jeg anbefaler som frisør – men denne her er virkelig god!! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *