Caminoen på vej ud mod selve festivalpladsen (eller Brabrandstien om man vil). Jeg var især vild med dem, dee byggede fuglehuse på livet løs, så nu kan man se en masse fine og forskellig farvede fuglehuse, når man cykler ud af stien.

Selvom man ikke må blande, så drak vi altså både øl OG shots.

Og da der var blevet drukket tilpas mange øller, så spiste jeg sådan en fedtet fætter – en flæskestegssandwich med hele svineriet.

Der blev hørt musik i regnvejr.

Både lørdag og søndag morgen startede vi dagen ud med fælles morgenmad med dertilhørende gammeldansk og andet godt. Sofie nyder her en dejlig kop rom og cola med jordbær.

Louise havde sørget for underholdning, så vi ikke kom til at kede os.

Jeg mødte de to sejeste bloggere i Danmark. Sådan cirka. Idioten, der trænger til en klipning, ude til højre er mig. Jeg mødte i øvrigt også hende den fine her, men der var jeg så tissetrængende, at der var da ikke tid til et billede, hehe.

Apropros tis, så havde de været så søde at installere kopholdere til øllen ude på toiletterne. (eller måske var det bare til desinfektionsgeléen?) Bemærk iøvrigt at det er en termokop – så undgik man for kolde hænder, når man stod der i regnen med sin øl.

Når man ikke puttede sit skrald i pænt pyntede skraldespande, kunne man lege med perler eller hjælpe til med at lave et gratis magasin (et såkaldt zine).

Eller man kunne kigge på grafitti og flotte streger.

Eller man kunne lytte til blomsterne gro.

Alt i alt var Northside en dejlig festival – især fordi den blev tilbragt i gode gamle venners lag + i nye venners lag. Musikken var OK – The Kooks var lidt halvsløje, men det er vel, hvad man kan forvente af et “one album wonder” band. The Stone Roses… ja, den lader vi bare ligge, ikke? Årets skuffelse! The Hives var gennemførte ligesom Kasabian, og Eagles of Death Metal spillede god gedigen rock! Bombay Bicycle Club var fede, og the Asteroids Galaxy Tour var kodylt seje! Utroligt at man kan bære så små guld hotpants, i øvrigt. Så pæn må man slet ikke være.

Festivallen blev i øvrigt afsluttet således: Uden busker på og med en pizza foran fjernsynet til EM. (jeg faldt i øvrigt i søvn inden Tyskland scorede mål nummer to).

Var I på Northside? Hvad fik I hørt? Og hvilke bands synes I, gjorde det godt?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments on “NORTHSIDE SNAPSHOTS”

 1. Åh sikke nogle skønne billeder 🙂 Næsten som at være der selv (gid jeg var)… Og sjovt at du mødte Christian og Pernille 🙂

  -Signe

 2. Jeg er da vist gået glip af alt det fine på festivalen. Kan i hvert fald hverken huske perleplader eller blomster:-). Super fine billeder. Og hvor var det hyggeligt at rende ind i dig:-)
  frkforsom

 3. Haha, tror vidst også at der er én i midten, der kunne trænge til en ny frisure! 🙂 Det ligner jeg har en pil i panden.. Forresten, vanvittig skønt at møde dig og kæresten!

  Christian

 4. Signe: Det var en skam, du ikke var med – det må blive næste år så!

  Line: Haha, man skulle også opsøge det lidt. Det var jo nemt bare at stå at høre musik og drikke øller. Og i lige måde 🙂

  Nanna: Helt klart næste gang 🙂

  Christian: Det var SÅ MEGA hyggeligt 😀 og nu tænker jeg bare: http://www.youtube.com/watch?v=vZEbJI00wQE 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *