For et år siden…

… nød jeg mine sidste dage i Berlin i fulde drag, og jeg tourede hele byen rundt for at suge så meget berlinerstemning til mig, som jeg overhovedet kunne.

Blandt andet gik jeg forbi bogtræet i Prenzlaur Berg.

Og jeg besøgte Tempelhof en grå og regnfuld sommereftermiddag.

Og jeg holdt afskedsfest i vores fede lejlighed. Til lejligheden havde jeg knold i håret og orange læber.

Min søster kom forbi og besøgte mig. Så vi skulle naturligvis have cupcakes.

Jeg købte ting. Blandt andet fine kjoler.

Og jeg havde dem også på. Blandt andet denne gule drøm.

Og jeg nød de små ting. Såsom søde sommerfriske jordbær.

Jeg tog på café og læste en god bog.

Men til sidste skete det uundgåelige… Jeg vendte hjem. Til Danmark. Til Århus. Til min kæreste. Venner og familie. Jeg nød den danske sommer (omend det var en kortvarig fornøjelse). Jeg sov i udendørsluftet sengetøj og spiste koldskål i rigelige mængder.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments on “ONE YEAR AGO…”

  1. Hej Olga,
    Fedt med Berlin! Er det første gang du skal afsted? Af alle mine ynglingsbutikker i Berlin, må jeg nok fremhæve Kleidermark på Ahorn str. ved Nollendorf plz. Her gør jeg altid en masse fund. Jeg har lavet en lille guide her: http://ohyouprettythings.dk/?p=784

  2. Jeg kiggede faktisk alle dine BERLIN indlæg igennem som forberedelse til vores tur i påsken, så der er et par gamle kendinge i blandt. Vi skal afsted igen til efteråret, og din dejlige påmindelse får mig til at glæde min endnu mere!

  3. Hej Ida,
    Skønt at du kunne bruge mine indlæg som inspiration til rejsen 🙂 Og hvor skønt for jer, at I skal afsted igen her til efteråret! Berlin er virkelig sådan en by, man bare altid kan vende tilbage til! Jeg har faktisk selv liiige været i Berlin igen – jeg regner med at lave nogle indlæg om det her snarest. Men der kommer nok ikke så meget nyt der, for det handlede meget om at besøge de steder, som jeg savnede, hehe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *