Har I set at Oh you pretty things (altså, det er jo mig) er at finde på Blogpaper? Her giver jeg ti tips til, hvad man kan lave i Aarhus om sommeren. I kan svinge forbi og se mit bidrag her.

Hvis I ikke kender til Blogpaper, så kan jeg fortælle jer, at det er en fusion mellem blogmediet og magasinmediet. Som den medievidenskabsnørd jeg er (og blog-aholic og magasin-junkie), kan jeg ikke lade vær med at klappe i hænderne af begejstring over denne geniale sammensmeltning.

Siden består af  bidrag fra forskellige bloggere, som Blogpaper sætter lækkert op – dertil krydret med forskellige indslag fra deres egne hænder såsom interviews med interessante mennesker, youtubeklip og en omgang instagramspam. På Blogpaper får jeg set mine ynglingsbloggere udfoldet på en anden måde, end når jeg til dagligt klikker min vej forbi dem, og derudover kan jeg lære nye gode blogs at kende. Jeg kan varmt anbefale jer at tage et kig forbi Blogpaper – eller stik dem en thumbs up på Facebook, så er I garanteret at se de nyeste indslag fra Blogpaper.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments on “OH YOU PRETTY THINGS IN BLOGPAPER”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *