Man skulle næsten tro, at jeg er ved at skrive en guidebog til Aarhus eller sådan noget lignende, men det er nu ikke tilfældet. Men I kan finde endnu flere sommertips til Aarhus, som jeg har skrevet, inde på Baysens blog. Sagen er den, at Baysen er ved at færdiggøre sit speciale, og penge var der vist heller ikke mange af, så ferien skal spenderes i Danmark.  I den “anledning” (eller hvad man nu skal kalde det) har Baysen stillet en række bloggere, fra hver deres by, nogle spørgsmål om tips og tricks til deres byer.

Hun lægger ud med Aarhus, som jeg altså har bidraget med. Jeg håber, I vil kigge forbi og læse nogle af mine tips til byen. Der er tips til solskinsdage, regnvejrsdage, shopping, spisning og meget andet. I kan finde indlægget her.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments on “VIS MIG DIN BY”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *