1) Blomster på Møllestien 2) Is fra Suppestegogis 3) Urban Tetris 4) Ynglingspizza – med kartofler og gedeost 5) Fjollerier købt hos Søstrene Grene 6) Jazz på Fairbar. Dette her i en meget avantgarde-udgave. Bestemt ikke easy-listening. Som Jonas sagde “Det er sådan noget musik, jeg er glad for, at der findes, men som jeg ikke lige sætter en plade på med”. 7) Hindbærsnitte til aftenkaffen. Denne fra Briancon. Ynglingsbageriet i Aarhus.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments on “SLOW SUMMER DAYS. PART 1”

  1. Hej Michelle. Jeg syntes egentlig, jeg fulgte din blog, men du er altså ikke at finde på min bloglovin’… Og dit bloglovin’-link virker ikke, og jeg kan ikke finde dig med URL derinde, så du gør det ikke nemt for mig! 😉

  2. Debbie: Tak 🙂 Og pizza’en er nem at lave. Lav en pizzadej og rul den tynd, tynd, tynd. Bag på oizzasten med gedeost og nogle skiver fint skåret kartoffel Drys med frisk rosmarin. Server med lidt olie over. Det er vitterligt den bedste pizza ever!

    Miriam: ååååh, jeg ved det… Bloglovin’ har fucket helt op.. og jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre. Men fixes skal det da. Især hvis det betyder jeg får fint besøg af sådan nogle som dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *