Nu skrev jeg jo i sidste indlæg, at sommeren nogle gange tvinger os til at være indendøre. Men bevares, der har da også været nogle dage med høj solskin. Og i de dage, hvor solen skinner, der har jeg været udenfor, og lavet forskellige ting. Jeg har blandt andet spist denne is. Blodappelsin og pistachie – en virkelig god kombination!

Og jeg har været på stranden. Med madpakke, bøger, solcreme, tæpper og solbriller i tasken. Og jeg kom i vandet. 18 grader – det er.. friskt.

og jeg har siddet udenfor på fortovet på en af yndlingscafeerne. Drukket vin og snakket. Og kigget på mennesker, der kom forbi.

Og gået ture i gaderne. Kigget på store tegninger.

Jeg har været i botaniske have sammen med Pernille. Spist krydret hummus, ligget på et tæppe og kigget op i den blå himmel gennem de grønne blade på træerne.

Og jeg har hygget med min bror og hans kone i deres lille have. Leget md mine nevøer. Isdesserten på nederste billede er Asbjørns. Han havde ikke lige lyst til at få taget billeder af sig den dag. Men jeg måtte gerne tage et billede af hans flotte dessert.

Og så har jeg faktisk også været på kanotur, men uden kamera – det var for risky. Og nu tager jeg på den grimmeste musikfestival – ses vi måske?

Hvad laver I, når solen skinner?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments on “OUTDOOR SUMMERDAYS”

  1. Dejligt indlæg, du formår altid at bringe følelserne frem i det du skriver. Der er lige før jeg kan smage isen, mærke det kølige vand, og se de grønne blade blafre blidt i vinden. Tak for dejlige minder og påmindelse om at den danske sommer også er underskøn 🙂

  2. Trine Lykke: 10.0000000 mange gange tak for sådan en sød besked. Det gør mig altså virkelig glad!

    Pernille: Ja, Bjarke er en lille charmetrold. Selvom han faktisk er lidt ulækker. fuld af savl og eksem. men stadig noget så kær.

    Nanna: Det er fra suppestegogis. Min lokale is-pusher. Det er byens bedste is IMO 🙂

    Jadore: tak skal du have 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *