I denne weekend besøgte jeg Den Grimmeste

Og det var sjovt. Og hyggeligt. Og fedt.

Hygge ved den store scene.

Futte solgte pandekager.

Jeg var afsted sammen med nogle af de dejligste damer.

Man kunne få lov til at lege lidt med spraydåser.

Speaking of dåse…

Og der blev druket øl. (og kære TV2 – jeg så også nogle ryge hash – hvorfor sendte I ikke jeres helikopter afsted og gik breaking?)

Måske der slet ikke var så grimt igen.

Der blev spillet musik.

Der blev hørt musik.

Lydmor.

Rangleklods.

Lys i baren.

Chill i skoven.

Denne weekend brugte jeg på Grimhøjvej, hvor jeg var til den Grimmeste. Dagene bød på gode veninder, øl, long island iceteas, kartofler med kryddermayo, søde børn i hobetal med høreværn, ansigtsmaling, fulde men søde teenagere, høj solskin og varme solstråler og en enkelt regnbyge. Der var den bedste stemning, folk var venlige og snaksagelige, der blev danset, der blev gået på bare tæer – derfor var der et væld af sorte fødder og der blev lyttet til musik.

Lydmor var som altid fængende, og Jenny var en sand gylden elektrorockpop-gudinde i hendes guldrobe. Rangleklods var for mig årets overraskelse, for umiddelbar er alt for elektronisk musik ikke min kop the, men det var virkelig en magisk koncert, hvor Rangleklods formåede at skabe en dansefest uden lige foran scenen, og en afslappet men intens stemning bagerst på trapperne. Thee Attacks formåede at gøre en masse piger villige og vilde i varmen med deres lækre danseable rock, og Bli’ Glad sørgede for fest og dans, og deres Jamacainske/Aarhusianske lyd var blevet krydret med blæs og rymter fra afro beat, hvilket gjorde deres sange endnu federe.

Jeg var også afsted sidste år – det kan I se her. Var I til Grim? Eller måske nogle andre små mini-festivaller, som finder sted rundt i det ganske land.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments on “GRIMMERE END GRIM”

  1. Øv hvor bliver jeg misundelig, når jeg læser dit indlæg. Jeg var afsted sidste år, og det var bare fantastisk. Ville rigtig gerne have været afsted igen i år, men Hamborg kom i vejen – ikke at det ikke var fantastisk, men vil jo gerne det hele:-)
    frkforsom

  2. Haha, ja man kan desværre ikke det hele. Og Grim var virkelig hyggelig – du må komme med næste år så. Og så håber jeg Hamborg var helt fantastisk – det ser hvertfald sådan ud 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *