I går aftes var jeg jo til Blur koncert på Skanderborg Festival. Det er nok den største oplevelse, jeg længe har haft. Jeg kan på ingen måde komme med en objektiv anmeldelse af koncerten, udover at det var helt igennem fantastisk! Det er en forløsning af den helt store slags – jeg har ventet siden engang i midt halvfemserne, hehe. Men alt i alt var det en koncert, hvor bandet gav den gas, og det var vildt. Men hold da op, hvor blev der mast og puffet meget, og derfor er jeg egentlig også glad nok for, at jeg ikke havde taget mit kamera med (hence de dårlige mobilbilleder).

Jeg var egentlig spændt på, hvordan det ville være at høre Blur til en festival fremfor til en decideret koncert, eftersom man nemt kan risikere et uengareret publikum, som kun er til koncerten, fordi de alligevel lige kom forbi. Men alt at dømme efter Damon Albarns anerkendende nik og Alex James’ fjogede grin, så var Blur også tilfredse med Skanderborg Festival som publikum. De blev da også sunget ind til ekstranumre med ordende fra Tender.

Koncerten var et perfekt miks af deres store sange, men også små skæve indslag som Intermission og de nye sange som Under the Westway, var der plads til. Hvis jeg dog skal komme med et lille bitte men, så savnede jeg at høre Coffee and Tv, men ellers så brillerede de med fantastiske  og energiske udførsler af deres hits, og de spillede også For Tomorrow, hvilket jeg ikke havde forventet – det var en glædelig overraskelse. Med kor, blæsere og en lutspiller (!), fik deres sange også al den fylde og pondus, som de kan bære og fortjener.
Nå ja, så var koncertens højdepunkt for mig nok under Country House, hvor Damon Albarn sprang ud blandt publikum lige foran hvor vi stod, og derfor holdt jeg ham i hånden gennem det meste af nummeret (indsæt selv teenagehvin)! Det var episk. Og så fik jeg da set hans tænder fra en helt anden vinkel. Med guldtand und alles. Tilgengæld var jeg vild med den kvinde, der konstant grabbede ham i skridtet – det er da en dame, der går lige til sagen.

Derudover stod vi sammen med Camille fra Clamour for Glamour og hendes kæreste, hvilket kun gjorde det endnu hyggeligere. Jeg kan rigtig godt lide hendes priotering: Blur over Copenhagen Fashion Week (eller hun deltager så dagene efter, hvilket betyder en hel del timer i bil for hendes vedkommende). Now that’s my kind of girl.

Men alt i alt, så var det en magisk oplevelse, som jeg altid vil huske tilbage på. Helt igennem fantastisk.

ps. Hvis I vil se nogle billeder af bedre kvalitet, så kig ind på Politikken, hvor der også er nogle lidet flatterende billeder af mig, der giver den gas til koncerten.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments on “BLUR!”

 1. WHAAAAT!!!!! You lucky girl 🙂 Sejhed… Dejligt med en god koncert!!!
  Det tætteste jeg nogensinde er kommet på Damon var i 96 (mener jeg) hvor Blur spillede på Midtfyns.. Min far arbejdede på festivallen, så jeg og mine mindst lige så glade Blur veninder var på scenen aftenen inden og kysse den, der hvor vi regnede med han ville stå næste dag 🙂 Ohh lord – Hej Malou 11 år til VIIIILD koncert.. Der gik 5min så var veninderne revet fra hinanden og 15min så måtte jeg blive revet over regnet for jeg blev kvalt i masserne.. Resten af koncerten blev tilbragt på Handicaptribunen – også en Blur konvert der sent bliver glemt 🙂 TUDEDE da de spillede The Universal..

 2. Damn hvor er det sejt at du holdt den pæne pæne mand i hånden. Misundelig – JA! Men under dig det virkelig, da jeg husker hvor meget du hoppede og dansede, da jeg fortalte at de skulle spille på Skanderborg 🙂

 3. Meilholm: Jeg stod PERFEKT! 🙂

  Malou: haha, sikke en vild historie! Og jeg havde sgu også kysset scenen den dag i dag, hvis jeg kunne få lov, haha! Havde du mulighed for at komme backstage? For tænk, hvis du havde kunnet få lov til at møde bandet!!! åååååårh!

  Lou: det var STORT! 🙂

 4. Eeej, det lyder jo magisk. Sikke en oplevelse. Som jeg også skrev på Instagram, er jeg meget misundelig!

  Du lyder til at være god til at komme tæt på musikere til koncerter, ikke en dårlig evne! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *