Hermed en stak billeder, der har nogle dage på bagen. Jeg har haft problemer med min lille computer, der simpelthen er ved at være fyldt til randen (jeg har også over 16.000 billeder til at ligge). Men som skrevet forleden, så har købet af en lille ekstern harddisk hjulpet på dette. Derfor kan I i nærmeste fremtid forvente indlæg, der har nogle uger på bagen. Jeg håber, at det er OK med jer 😉

Billederne er fra en solrig sommerdag her i august, hvor Jonas og jeg efter arbejde valgte at dase i botanisk have. Det lader til, at de dage er ved at være slut, og at efteråret nærmer sig med hastige skridt. Jeg satser på et langt og lunt efterår.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments on “PARKLIFE”

  1. Hvor ser du godt ud. Er vild med solbrillerne!
    Skræmmende som efteråret pludselig har ramt. Har fundet en varm strik frem og de lune strømpebukser, helt uvant…

  2. Hej piger,
    Har da aldrig fået svaret jer – sorry!

    Men tak, tak, tak for jeres søde kommentarer. De luner her i de kølige efterår.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *