Kender I det med, at når I ser billeder af jer selv at I så bliver helt overraskede over, hvordan I ser ud? Jeg bliver foreksempel altid overrasket over, hvor lyst mit hår er. Inde i mit hovede er jeg en varmblodet brunette, haha.

Disse billeder er fra i mandags, hvor Jonas og jeg var ude at spise. Vi skulle nemlig fejre hans første arbejdsdag på hans nye job! Uh! Vi afprøvede et koncept, der finder sted i forbindelse med festugen, som hedder “Forsmag på gadeplan”. Seks restauranter rundt omkring i byen, disker alle op med en lækker lille ret og et glas godt til 100 kr. per mand. Så kan man ellers shoppe rundt de forskellige steder. Grundlæggende var det godt, men jeg fandt ud af, at jeg ikke kan lide tartar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments on “GOTTA CATCH THEM ALL”

  1. Jeg var også ude og prøve det, og jeg kunne heller ikke lide tartar retten. Tror det var pga. bernaise-isen – puh, jeg var lige ved at knække mig midt i restauranten. Jeg synes heller ikke helt alle restauranterne var engagerede nok i konceptet, som er en mega fed ide. Fx på Svineriet, hvor vi måtte vente en halv time på en lille appetizer-ret. Havde forventet mere af det – det var sgu ikke godt nok!

  2. Sofie: Vi ventede heldigvis ikke særligt længe på Svineriet, og Jonas var helt tosset med den ret. Men ja, den var ikke lige mig. Ellers besøgte vi Ferdinand og Canblau og sidstnævnte var virkelig godt synes jeg.

    Pernille: Tusind tak! 🙂 fedt at være hår-søster med en så sej person!

    Pernille: Tark! 🙂 det er en genbrugsfund til 1€ – og jeg tror, det er en børne t-shirt (eller… det er det jo nok helt sikkert). Den er rimelig kort i det, så jeg kan kun bruge den hvis jeg har noget højtaljet på til.

    • Tak, Debbie 🙂 Dejligt at du kan se at mit hår rent faktisk ER brunt, hehe. (men det er nu nok leverpostej mest af alt)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *