De smukkeste blomster fra Alexandra Blomster ved Rådhuscaféen

Lidt pakkepost fra H&M – den fineste sennepsgule nederdel er nu flyttet ind i mit skab. Sammen med lidt nysselige blonder og lune tights.

Hvis jeg nogensinde skal have en bil… så må den gerne være citrongul, glad og rund som denne.

Jeg elsker at gemme mig på LynFabrikken –  at drikke en øl eller en kop varmt, at sidde der alene og arbejde eller være der for at hyggesnakke med gode venner.

Jeg har spist fine chokolader, som jeg fik i gave fra Konnerup & Co.

Jeg har været til en hel del fester, og jeg ved der venter mig flere i efteråret. Juhu!

Og så er jeg gået i gang med endnu et billedramme-projekt. Jeg er faktisk blevet færdig med det forrige. Jeg forestiller mig en masse flotte, smukke og farverige billeder over vores sofa. Den lyserøde flamingo er i øvrigt købt her.

Jeg kan egentlig rigtig godt lide efteråret.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 comments on “AUTUMN DAYS”

 1. …Hvilken farve er dine citroner, Michelle? 😉 Er den ikke en anelse mere i retningen af sennep? Men rar er den under alle omstændigheder!

 2. Skønne efterårsbilleder 🙂 Skægt nok har min drømmebil helt siden barndommen været en ‘bobbel’ 🙂 Min skulle bare være babyblå og med en masse retrotingeltangel dinglende ned fra bakspejlet. Og hvor er det bare et fint tryk fra MyMinMy. Hun laver virkelig de smukkeste streger!

 3. Dejlige fotos! Dog vil jeg sige, det med VW, den holder ikke. Ja det ved jeg selvfølgeig ikke. Har du prøvet at køre i en? Jeg lover dig det er noget ubekvemt noget. Så hellere en af de små økonomiske minibiler – anytime.

  P.S. Hvis det lykkes mig, at poste denne kommentar, så er det ca. 10 gang, jeg prøver fordi den siger forkert kode – det er det IKKE!??

 4. Jeg bliver lidt misundelig, hver gang en ny blogger poster de der chokolader. De ser mega gode ud! Gad vide, hvorfor jeg ikke måtte smage?

 5. Tina: “der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig beklædning” 😉

  Sweet petroleum: Tusind tak skal du have 🙂

  Miriam: Den sidste citron jeg havde var faktisk sådan lidt blågrøn og plysset.. Men ja, jeg kan godt se hvad du mener 🙂 jeg har ikke lige fået sat white balance ordentlig på mit kamera – jeg sværger den var citrongul (eller mere citronfromage gul faktisk)

  Katrine: Ja, det er nemlig en fin lille bil. Og ja trykket fra Myminmy er så fint – hun laver nogle dejlige streger.

  Deborah: Jeg har aldrig prøvet at køre i én, nej – men jeg tænker ikke, at det er verdens bedste bil – den er nok heller ikke særlig sikker og heller ikke den mest miljøvenlige af slagsen. Hvis jeg engang skal have en rigtig bil og ikke bare en fantasi-bil så bliver det nok en mere fornuftig én af slagsen (kedeligt!) Og så er jeg da træt af at du havde bøvl med Captha-koden – der er ikke så meget jeg lige kan gøre. Din besked gik igennem to gange i øvrigt.
  men jeg er glad for at du alligevel prøvede at få din kommentar igennem 🙂

  Christian: Det er mig der takker for sådan en dejlig kommentar 🙂

  Emma: Jeg lover, at du må smage af mine chokolader! 🙂

  Jadore blog: tak skal du have.

  Marie Due: Tak 🙂

  Didda: Tak for en dejlig kommentar 🙂 og dejligt at du også er med på efterårsvognen 🙂

  Julie: ja, de blomster var simpelthen så flotte, at der skulle tages et billede. og tak 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *