For et par weekender siden stak Jonas og jeg af og tog i sommerhus ved Hals/Egense. Vi lavede ingenting. Spiste mad, sov længe, kiggede på pejsen, gik en lang tur, spiste noget mere, læste i bøger og blade, hørte radio og spillede spil.

Da vi var ude at gå, kom vi til Færgegrillen, der lokkede med friturelugt, billig kaffe og kage og varme.

Vi tog med den lille færge, der sejler mellem Hals og Egense fra morgen til aften alle ugens dage, helligdage inklusiv. Der kan være seks biler ombord, og det koster 12 kr. per mand.

I Hals besøgte vi Torvekroen, hvor fik et par kolde øl, og så på de seje gutter der virkelig kunne finde ud af at spille skomagerpot.

Ild i pejsen.

Vi tog et slag skak, og for første gang nogensinde slog jeg Jonas.

Vinteren nærmer sig.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments on “ESCAPISM”

 1. En af de bedste følelser i verden, det er at slå sin kæreste i et spil. Mest fordi fyre for det meste er så meget konkurrencemennesker, at de bliver små pigesure over det, og man derfor kan drille dem lidt igennem dagen… Eller måske er det bare mig der er så ond!? 😛

  Anyways, så ser billederne virkelig hyggelige ud.

  – Debbie
  http://www.youknowmyface-notmystory.dk

 2. Ida: det var også MEGET hyggeligt – total afslapning. og ja, der hersker bare en helt bestemt stemning ved en torvegrill.

  Rebel against yourself: Haha, nej, hvor pudsigt! Ja, det er et rigtig skønt område – jeg forestiller mig, at der er stor forskel på, om man er der om sommeren eller om vinteren? Og hvor skønt at bo så tæt ved vandet! (siger jeg som bor i Aarhus, hmm… jeg får vist ikke besøgt stranden nok)

  Debbie: haha, faktisk er det nok mest mig, der er konkurrencesyg og sådan lidt Monica agtig 😀 Jeg sad nemlig og mukkede lidt inden jeg fik ham sat i skakmat (ved et tilfælde) om at det var total snyd, at spille mod ham, når han nu er PhD. i matematik 😀

  og tak!

 3. Jeg tror i er sådan for alvor gode kærester!! Nu deler du selvfølgelig ikke hverdagsskænderierne herinde, men I laver bare så mange dejlige ting sammen 🙂

 4. Hvor lyder det bare hyggeligt. Jeg elsker billederne – de er virkelig stemningsfyldte. Man kan næsten lugte frituren og bodegaduften, haha.

 5. Malou: Åh, hvor er det sødt sagt! 😀 Nej, jeg deler ikke vores skænderier (som der bestemt er i vores forhold), men ja grundlæggende, så synes jeg faktisk vi er gode kærester, hehe. Vi er hvertfald opmærksomme på at tale pænt om og til hinanden, og så kan vi generelt godt lide at lave de samme ting, og det er jeg virkelig glad for. (men tro mig – vi har også skændtes over opvasken og den slags – og når vi sår gør, så går bølgerne højt, og vi kan også have de der røvdage, hvor man uden at ville det kommer til at hakke på hinanden).

  Nanna: Tak skal du have 🙂 Det er virkelig også hyggeligt at stikke af – jeg kan virkelig anbefale dig at komme afsted (det var i øvrigt Bamses/Jens’ Rodes forældres sommerhus vi lånte, så det kan I måske også låne, hvis det er? (jeg satser på du godt ved, hvem Bamse er?)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *