Forleden var jeg, sammen med en række andre bloggere, inviteret til fødselsdagsfest hos Arla i anledningen af Karolines Køkkens 50 års fødselsdag. Det var noget af en dag, som bestod af fødselsdagskage, boller, kakaoshot med tabasco og ingefær, koldskålsdrik med bobler og en masse andet helt fantastisk lækker mad foruden to forskellige faglige indlæg, der handlede om henholdsvis Karoline Køkkens historie og om fremtidens madtrends.

Jeg fugltes med Ane Katrine, som jeg læser med, og derudover fik jeg blandt andet mødt Ida, Julia, Mille, Karen, Tine, Christina, og Malene – noget af det bedste ved at have den her blog, er  alle de søde mennesker, jeg får mødt. Det er virkelig det bedste!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments on “BIRTHDAY PARTY”

  1. Nomi: Ja, præcis – der er virkelig nogle evergreens i mellem i deres opskrifter.

    Ida. Tak 🙂 Og tak til dig for at ville tage dem af mig!

    Mille: det gør jeg virkelig også! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *