Hermed en perfekt langsom søndag i billeder.

Jeg tullede rundt.

Og tog boller ud af ovnen.

Jeg hørte P1.

Jeg kiggede ud af vinduet. Det regnede.

Da det stoppede med at regne, skinnede solen. Og der var en orange lysplamage på hemsen.

Så jeg tog løbeskoene på og løb en tur.

og da jeg kom hjem gik jeg i bad.

Vi gik en tur, og der var blå himmel.

Jeg spiste frokost på Fredes flyvende tallerken sammen med Jonas og hans søster Mie.

Vi gik hjem.

Og jeg så, at solen var på vej ned.

Vi fik kage til eftermiddagskaffen.

Og da det blev aften, så vi film.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 comments on “SLOW SUNDAY”

 1. Lige som en rigtig søndag skal være 😉
  Tak for sidst i øvrigt! Det var mega hygge at møde dig irl, og så var det en rigtig god snak, synes jeg. Håber I kan bruge det 🙂

 2. Emma: HAHAHA, åh en konge-kommentar. Men jeg må chokere dig yderligere. Jeg har ikke set et eneste afsnit af “Forbrydelsen”. I hverken sæson 1, 2 eller 3. Jeg har bare aldrig været god til at følge med i serier, og så er jeg ikke sådan rigtig til krimier. Det kan dog gøre det svært for mig at spise frokost med mine kollegaere om mandagen.

  Signe: Matchy, matchy 🙂 Et heldig sammentræf.

  Baysen: det er mig der takker! I var SÅ stor en hjælp, og er sikker på det nok skal blive brugt. og ja, det var rigtig hyggeligt at møde dig i “virkeligheden” 🙂

  Lisette: Sikke en dejlig kommentar! Tak 🙂

  Tina: Uh, burgeren prøvede jeg ikke – er den god? og det var en virkelig dejlig søndag 🙂

  Ohhhappy: Hems er noget af det bedste og mest hyggelig i verden. Sådan cirka. 🙂

  Birthe: Åh, tusind tak! At høre det fra én som gang på gang formår at lave stemningsfyldte blogindlæg – det er sgu’ dejligt at vå at vide 🙂

  Trine Lykke: Det var præcis som en søndag bør være – dejlig langsom, hyggelig, tryg og god 🙂

 3. Stemmer i koret – elsker sådan et indlæg og tror jeg er så fræk at kopiere det.. Hvis det altså lykkes mig at huske at tage billeder gennem en helt dag 🙂

  Lou

 4. Haha ja, alle taler om Forbrydelsen om mandagen! Jeg har faktisk heller ikke set de andre sæsoner, men så blev jeg helt hooket på det den her gang og har set med hver søndag siden afsnit 3. I morgen skal jeg endda til et event tilegnet Forbrydelsens Sidste Afsnit! 🙂 (og så kan jeg som typen der ikke har et tv fortælle, at så går du heller ikke glip af mere 😉

 5. Anne: Hindbærsnitter er det BEDSTE 🙂

  Debbie: OK! Will do, will do. Det kræver bare en nogenlunde interessant dag (i dag var fx. ikke sådan én – har siddet foran skærmen hele dagen. Højdepunktet var da jeg spiste en skål coco pops.)

  Lou: Endelig, endelig 🙂

  Signe: Juhu! Hvor dejligt at høre. især når det nu er en follower som selv har en mega fin blog.

  Emma: hehe, hvis det stod til mig, så havde vi heller ikke TV. Jeg er rimelig ligeglad med det. Jeg tror simpelthen jeg så nok fjernsyn som barn (der så jeg virkelig også meget). Når jeg vil se noget, gør jeg det bare via nettet.
  Jeg kunne forstå på alle mine kolleger, at Forbrydelsen endte noget pludseligt og voldsomt (og endnu engang fik jeg undrende kommentarer om, hvorfor jeg ikke følger med) 🙂

  Linda: Tak skal du have 🙂 Ros fra en god blogger som dig luner.

 6. Stinne ØJ: jeg har da helt overset din kommentar! Undskyld! Min jeg må indrømme, at jeg ikke var såe vild med Fredes Flyvende Tallerken. Jeg synes det var en grotesk stor sandwich, der bestod af lige nok brød og for lidt fyld. (og jeg har altså arbejdet i en sandwich-shop, så jeg kender mine sandwiches!) Men stedet er hyggeligt og betjeningen god. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *