I dag har jeg haft en virkelig god dag. Jeg mødtes med Mille, og vi var på genbrugsjagt. Vi kender kun hinanden via bloggene, så det var spændende at skulle mødes sådan “rigtigt” i dag. Udover at gøre en masse gode fund, så var det bedste ved dagen altså at mødes med Mille. Jeg glæder mig til at skulle ses med hende igen.

Vi kørte fra genbrugsbutik til genbrugsbutik, og vi gjorde nogle fantastiske fund og kup. Så her kommer Mille og Michelles guide til genbrug i Aarhus. Tag godt imod den, og kom endelig med tilføjelser til andre steder, hvor man kan gøre sig nogle gode fund. (Senere, engang, laver jeg en guide til genbrugsshopping i midtbyen – indtil da kan I se mine indlæg om So Ein Ding og Jolly KK)

Husk at lave jeres forarbejde, inden I drager afsted. Et skattekort med adresser er uundværgeligt, en GPS er ikke af vejen, og så er hyggeposer med blandet godt også et must. Sådan to havde Mille lavet, så vi kunne snacke på hele turen. Det er vigtigt ikke at gå sukkerkold, når man er på genbrugsjagt.

I Aarhus N ligger der tre genbrugsbutikker tæt på hinanden. Vi besøgte kun den ene af dem, og har lagde jeg ud med at købe den fineste skjorte med glimmer.

Blå Kors Genbrug,
Paludans Müllers Vej 38 -40 (10 -15)

Igen,
Aabogade 36 (10 -17, 10 -13)

Genbrugsbutik
Møllevangsallé 151, st.

Vi Kørte videre til d’IN Genbrug i Tilst, som var leveringsdygtige i tøj, service, porcelæn og en god snak med den ældre dame bag disken.

d’IN Genbrug Tilst,
Anelystparken 21 (11 -17)

Fortsætter man ud af Viborgvej forbi Bilka og helt til Lading, kommer man til Aarhus Klunserne. Der var bidende koldt, og vores næser løb, imens vi gik rundt i den store lade, der bugnede med fine sager. Den dame, vi handlede med, blev rørt over vores begejstring over at gøre så gode fund, og fortalte os, at det er sådan noget, der kunne gøre hendes dag god.

Herefter var det tid til frokost. Jeg havde smurt sandwiches, og Mille havde sørget for danskvand, så vi havde en hyggelig frokost i hendes bil.

Herefter kørte vi mod Solbjerg, hvor jeg var blevet tippet om en god genbrugsbutik. Vi fandt en lille genbrugsbutik, som lå ved siden af den lokale bodega.

Kirkens Korshær,
Solbjerg Hovedgade 77A, Solbjerg (11-17)

Vi sluttede af i Brugtvareterminalen i Viby. Her er man altid garanteret et kup – stedet her har vitterligt alt fra udstoppede fugle til det fineste porcelæn. Tilgengæld er varene her lidt dyrere end de fleste andre steder.

Brugtvareterminalen,
Øllegårdsvej 3, Viby

Vi startede ved en 10.30 tiden, og jeg var hjemme 17.30 – helt mættet af indtryk og genbrugsshopping, og min stemme var helt hæs af at have snakket så meget. En rigtig god dag.

 

Andre steder som vi ikke besøgte:

Elstedvej 63, Terp, Aarhus N (åbent efter aftale. 21635965)

Lystrup Genbrugscentrum
Sønderskovvej 4, (10 -17)

d’IN genbrug, Skanderborgvej 212, Viby.

Genbrugsland Bazarvest (den største genbrugsbutik i Danmark)

Genbrugsbutikken, Kolt, Hasselager
Kolt Østervej 22, Hasselager (11 -17) (Eller, vi kørte ud til den, men den var lukket)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 comments on “A NEW FRIEND // GENBRUGSGUIDE”

 1. Av, hvor det kribler i fingrene for at komme i genbrugsbutikker! Jeg vidste Aarhus havde mange gode, men der er flere på jeres liste, som jeg slet ikke anede eksisterede.

  Indlægget har fået bogmærke og er gemt til de særlige lejligheder 😉 Tak for at dele!

 2. Ida: Det var virkelig også en god dag. Og ja, der er virkelig en del butikker – og hvis man har bil eller mulighed for at låne en bil, så er det jo ingen sag at køre fra sted til sted.

  Kira: Det var da så lidt 🙂 Jeg er glad for at du kan bruge tipsene. Og der er sikkert mange flere genbrugsbutikker, som jeg ikke kender til.

  Trine Lykke: Ja, det kræver lidt inden man kommer igang – og så handler det også om, om gnebrugstøj er ens “stil”. Selvom der er meget, så tror jeg fx. min søster ville have svært ved at finde noget, for hendes stil er meget mere klassisk end min. Og yup – der kommer et indlæg – skal bare lige have taget billedet. Og så tænker jeg også, at Mille på sin blog viser sine fund.

 3. Genbrugen i Hasselager er vist aldrig åben – i hvert fald har jeg aldrig oplevet det, og den følger på ingen måde åbningstiderne.
  Viser du i øvrigt fangsten frem?

  • Baysen: ååååh, ja okay- det får jeg lige skrevet i guiden så. Tak for insider-viden 😉 Det gør jeg. Jeg skal bare lige have taget billeder 🙂

 4. Det lyder godt nok som en helt igennem dejlig dag. Jeg elsker lopper og genbrug – og kombineret med ture ud i det blå i bilen med nye bekendtskaber, er det jo helt perfekt. Tak, fordi I delte guiden med os. Nu må jeg vist snart en tur til Aarhus igen 🙂

  • Katrine: Det var en virkelig god dag. Ja, kom SÅ til Aarhus. Men ellers forestiller jeg mig nu også, at der er en del gode genbrugsbutikker i Aalborg?

 5. Det ser virkelig ud til at have været en god tur – sådan en tur ønsker jeg også at komme på en dag. Tak for listen over gode steder 🙂

  • Tina: Det var en rigtig god tur 🙂 Jeg kan på det varmeste anbefale sådan en tur. Men det kræver lige en hel dag. Og det var så lidt 🙂

 6. Hvis ikke du vidste det, så ligger der en fjerde genner i Aarhus N-området, nemlig på Jens Baggesens Vej, hvor Kirkens Korshær har en butik. Den og så de tre andre, som du nævner, gik jeg altid i efter undervisning på Katrinebjerg. Bare et lille tip til fremtidige ture 🙂

  • Malene: Sjovt at du skriver det, for min veninde har netop også fortalt mig om dem, og hun siger, at den er mega god! Og jeg læser og arbejder endda i Katrinebjerg, så det undrer mig virkelig, at jeg ikke har set den endnu. Tak for tippet! Hvad mon du har læst i Katrinebjerg? 🙂

 7. Michelle!!! – jeg har sagt det før men siger det lige igen- TAK for en skøn dag;) glæder mig til at ses igen, jeg inviterer snart på te- så jeg kan prøve den nye tepotte;) knus

  • Mille: Juhu! Jeg er glad for at du havde det på samme måde. Ville være rimelig træls, hvis du tænkte, at jeg er virkelig mærkelig eller sådan noget. Jeg vilmeget gerne afprøve the-potten. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *