1) Fortryllende Moonrise Kingdom på DVD 2) Yndig og vild fingering fra YSL 3) Eos læbepomade så mine læber kan blive bløde 4) Pæn, lyserød peplumtop fra H&M 5) Tik tok. Ur fra Marc by Marc Jacobs 6) Sus i skørtet. Sort nederdel  7) Velduftende parfume fra Cloé 8) God bog. Franny and Zooey af J.D. Sallinger 9) En kedelig mandag bliver bare lidt sjovere med disse pinke strømper fra Monki

Psst! I kan også se mine ønsker på Pinterest

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments on “WISHES #1”

  1. Lækre ønsker, og dejligt med nogle forskellige priskategorier. Synes alt for mange kun viser sig gaver i 1000kr’s klassen, og så kan vi alle finde masser af ønsker.
    Kan du anbefale læbepromaden fra Eos, eller er det første gang du skal prøve den?

  2. Jadore: Hehe, ja, det synes jeg jo også 😉

    Katrine: Hihi, ja – så er der dobbelt op 🙂

    Trine Lykke: Ja, jeg ønsker mig lidt af hvert, og der kommer flere ønskesedler løbende her på bloggen. Ang. EOS’ så har jeg aldrig prøvet den, men jeg synes den er fiiiiin, og så er den øko. Jeg kan anbefale Carmez (dog ikke øko) og den gode gamle Menthelatum.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *